Ελένη Χρονοπούλου: Κατήγγειλα βιασμό και σωματική βλάβη από τον Γεωργούλη

Όπως ξεκαθαρίζει στην πρώτη επίσημη τοποθέτησή της η καταγγέλλουσα Ελένη Χρονοπούλου, η καταγγελία εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, που έγινε στις αρχές του 2020, αφορά τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βίας.

by Times Newsroom

«Έσπασε» τη σιωπή της η Ελένη Χρονοπούλου για την καταγγελία της σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Screenshot_99

Η ανάρτησή της στο Facebook

Πριν από 3 χρόνια, στις αρχές του 2020, προχώρησα σε καταγγελία κατά συγκεκριμένου Έλληνα ευρωβουλευτή για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η διαδικασία ενδεχομένως θα αποβεί επώδυνη για εμένα, την οικογένεια μου, τους οικείους μου, όπως δυστυχώς πολύ συχνά συμβαίνει με τα θύματα τέτοιων συμπεριφορών. Το έπραξα όμως θεωρώντας ότι το οφείλω στον εαυτό μου αλλά και σε κάθε γυναίκα που μπορεί να βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com