Ελληνική Αστυνομία: Συγκινεί το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα – «Η σκέψη μας σε εκείνους που έφυγαν και σε εκείνους που δίνουν τη μάχη τους»

Με ένα συγκινητικό βίντεο η Ελληνική Αστυνομία αποχαιρετάει το 2023 και αναμένει το 2024.

by Times Newsroom

Το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όλους τους καθημερινούς ήρωες που φροντίζουν για την ασφάλειά μας και την ευημερία στις πόλεις και τις επαρχίες. Το βίντεο αυτό είναι για όσους αστυνομικούς έφυγαν από τη ζωή αλλά και σε εκείνους που δίνουν μάχη.

«Με την σκέψη μας σε εκείνους που έφυγαν και σε αυτούς που δίνουν μάχη για να μείνουν κοντά μας. Ευχόμαστε το 2024 να φέρει ειρήνη, αγάπη και ασφάλεια σε όλους. Χρόνια πολλά!», εύχονται οι ένστολοι της ΕΛ.ΑΣ.

Ελληνική Αστυνομία: Το πρωτοχρονιάτικο σποτ 

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στο προσωπικό για την έλευση του νέου έτους

Μήνυμα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, στο προσωπικό για την έλευση του νέου έτους:

«Γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας,

Λίγες ώρες έμειναν προκειμένου να συμπληρωθεί η χρονική διάρκεια του 2023. Ενός έτους με ιδιαίτερες δυσκολίες, πολλές απαιτήσεις και έντονους προβληματισμούς. Με τη διεθνή σκηνή να εξακολουθεί να σκιάζεται από πολεμικές συγκρούσεις, τρομοκρατικές επιθέσεις, προσφυγικές ροές καθώς και «παιχνίδια» επικυριαρχίας και επιρροής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, υπό οιασδήποτε φύσεως επικρατούσες συνθήκες, εσείς που αυτή την ώρα της αλλαγής του χρόνου επιτελείτε το καθήκον σας και οι συνάδελφοί μας σε κάθε περιοχή της Επικράτειας, αποδείξατε πως η Ελληνική Αστυνομία θέλει και μπορεί να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών και της καθημερινότητας καθώς και στις απαιτήσεις των πολιτών, με επάρκεια, απαράμιλλο επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Ως Αρχηγός του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, θέλω να σας εκφράσω την ικανοποίηση και την ευαρέσκειά μου για το θεάρεστο έργο σας, για την ατομική και συλλογική σας προσπάθεια, για την προσφορά σας, τόσο ως προς τη χώρα μας, όσο και ως προς το σύνολο του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Για το υψηλό φρόνημα και την αυταπάρνηση με την οποία εκπληρώνετε το καθήκον και τη πολυδιάστατη αποστολή σας, για τη συνοχή και την αλληλεγγύη που επιδεικνύετε στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας, για την αφοσίωσή σας στη φύση του σκοπού που έχουμε ορισθεί να υπηρετούμε.

Και ετούτο γιατί, όλα τα ανωτέρω θεμελιώδη στοιχεία είναι εκείνα που έχουν καταξιώσει την Ελληνική Αστυνομία στη συνείδηση των πολιτών. Και προδήλως, σε αυτά τα στοιχεία προσβλέπουμε και επενδύουμε όλοι όσοι ονειρευόμαστε ένα μέλλον καλύτερο εντός ενός βιώσιμου περιβάλλοντος.

Για όλα τα προρρηθέντα, πιστεύω ακράδαντα πως και το 2024 η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει το έργο της, θα συνεχίσει την πολύτιμη προσφορά της, αμείωτα, με την ίδια συνέπεια, με τον ίδιο ζήλο, με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, με αξιοπρέπεια, ήθος και ανθρωπισμό.

Κάθε νέα χρονιά ξεκινάει πάντα με ελπίδες και προσδοκίες. Κάθε λαός, κάθε κοινωνία, κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη την ελπίδα και την προσδοκία. Σας καλώ, λοιπόν, όλους να προετοιμάσουμε το έδαφος προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε η ελπίδα να γίνει βεβαιότητα και η προσδοκία να γίνει πραγματικότητα.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το έργο και την προσφορά σας, κατανοώντας απολύτως και συναισθανόμενος τις ιδιαίτερες συνθήκες και τις δυσκολίες υπό τις οποίες, πολλές φορές, καλείστε να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας και πεπεισμένος πως παρά τις δυσχέρειες και τις αντιξοότητες θα συνεχίσετε με την ίδια θέληση, την ίδια αποφασιστικότητα και με το ίδιο σθένος, το ίδιο αίσθημα χρέους και ευθύνης την αποστολή σας, σας εκφράζω εγκάρδια την ικανοποίηση, τη στήριξη και την ευαρέσκεια μου και εύχομαι ολόψυχα, σε εσάς, στις οικογένειές σας και στους δικούς σας ανθρώπους, το 2024 να είναι ένα έτος ευτυχισμένο και ευλογημένο για όλους σας.

Εύχομαι, επίσης, Χρόνια Πολλά και ταχεία ανάρρωση στους συναδέλφους που αυτές τις ώρες, για οποιοδήποτε λόγο, νοσηλεύονται ή αναρρώνουν· και στις οικογένειες των συναδέλφων που δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας, το 2024 να απαλύνει τον πόνο τους και να φέρει παρηγοριά στην ψυχή τους.

Χρόνια πολλά!

Χρόνια καλά!

Καλή Χρονιά, με υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και αγάπη»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com