«Ένα λουλούδι αλλιώτικο από τ’ άλλα» – Θεατρική παράσταση στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

by Times Newsroom

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Εταιρεία Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων (ΕΓΑΝΥ), οργανώνει τη θεατρική παράσταση, για οικογένειες, «Ένα λουλούδι αλλιώτικο από τ’ άλλα», την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (ώρα 11:00), στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Η παράσταση βασίζεται στη δραματοποίηση του παραμυθιού της Σόφης Κώττη «Ένα αλλιώτικο λουλούδι» και παρουσιάζεται από τους ωφελούμενους στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Χίου-Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας. Πρόκειται για την τρυφερή ιστορία ενός λουλουδιού, το οποίο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο, και στόχο έχει να προβάλει τη δύναμη της αγάπης αλλά και την αξία του σεβασμού και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής λουλουδιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαστίχας Χίου
Πυργί, Θέση Ράχη (Τεπέκι), 821 02 Χίος
Τ.: 22710 72212 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή