Εντυπωσιακή η υποβρύχια προσευχή του Ινδού πρωθυπουργού – Ο Μόντι μίλησε για τη μοναδική εμπειρία του

Φορώντας την παραδοσιακή ριχτή πορτοκαλί ενδυμασία των Ινδουϊστών και ειδικό σκάφανδρο ο Ινδός πρωθυπουργός, Μόντι βούτηξε στα νερά της παραλίας Παντσκού στο κρατίδιο Γκουτζαράτ της ιδιαίτερης πατρίδας του στην Ινδία για να φθάσει στην ιερή για τους ινδουϊστές τοποθεσία της Ντουάρκα – του βασιλείου που, όπως λένε, δημιούργησε ο Κρίσνα και το οποίο καλύφθηκε μετά τον θάνατό του από τα ύδατα της Αραβικής Θάλασσας.

by Times Newsroom

Ο Μόντι εναπόθεσε ένα ραβδί με φτερά παγωνιού σε έναν υποβρύχιο τύμβο προτού προσευχηθεί. Η προσφορά φωτός, λουλουδιών, νερού ή φαγητού σε θεϊκές οντότητες είναι ένα βασικό τελετουργικό του Ινδουισμού, γνωστό ως Puja, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Μόντι: Ήταν μια «θεϊκή εμπειρία»

Ο Μόντι, που συνοδευόταν από δύτες του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδίας, περιέγραψε ως «θεϊκή εμπειρία» την κατάδυσή του στα ερείπια της Ντουάρκα, ενός από τους επτά ιερούς τόπους προσκυνήματος στη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com