Εντυπωσιακό βίντεο με την επιχείρηση πυροσβεστών στη Σιγκαπούρη – Έσωσαν γυναίκα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα

Η άκρως συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης

by Times Newsroom

Με συντονισμένες και αποφασιστικές ενέργειες, η Πυροσβεστική της Σιγκαπούρης κατάφερε να διασώσει μία 74χρονη γυναίκα, η οποία απειλούσε πως θα πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της. Η επιχείρηση διάσωσης έγινε το περασμένο Σάββατο και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας των εξαιρετικά γρήγορων αλλά και συντονισμένων κινήσεων των πυροσβεστών.

Οι διασώστες όπως φαίνεται στο βίντεο, έχουν εξαπλωθεί σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο και με απίστευτα συντονισμένες κινήσεις ρίχνουν δίχτυα ασφαλείας ενώ καταφέρνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο βίντεο ένας πυροσβέστης από τον επάνω όροφο της πολυκατοικίας, να πέφτει και να αρπάζει την γυναίκα από το μπαλκόνι, πριν έρθουν οι συνάδελφοί του και καταφέρουν όλοι μαζί να την βάλουν μέσα στο σπίτι της με ασφάλεια. Όσοι παρακολουθούσαν τη διάσωση, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com