«Επιτέλους ελεύθερη», δηλώνει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι – «Μου αρέσει ο Μπραντ Πιτ»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερη και το απολαμβάνει, αμφισβητώντας έτσι τις φήμες που την θέλουν να βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ. Παρόλα αυτά, το μοντέλο παραδέχθηκε ότι τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στον ηθοποιό, που φέρεται επίσης να είναι single αυτή την περίοδο.

by Times Newsroom

Η 31χρονη μίλησε για τον χωρισμό της από τον Sebastian Bear-McClard σε συνέντευξή της στο «Variety», που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, λέγοντας ότι τώρα μαθαίνει ξανά να είναι μόνη και να «αφήνεται».

«Είμαι πρόσφατα ελεύθερη και νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ υπερβολικά για τίποτα», ανέφερε στην συνέντευξή της. «Ένα από τα πράγματα για τα οποία γράφω στο τελευταίο βιβλίο μου είναι για τον έλεγχο και την κατανόηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους, για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και να έχεις κάποια υποψία ελέγχου, είναι να αφεθείς», πρόσθεσε.

Η Ραταϊκόφσκι δεν έχει απαντήσει ευθέως στις φήμες που την θέλουν να βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ. Πηγή που μίλησε πρόσφατα στο PageSix υποστήριξε ότι το μοντέλο και ο ηθοποιός έχουν βγει κάποια ραντεβού, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο ανάμεσά τους.

«Ο Μπραντ βγαίνει αθόρυβα ραντεβού τα τελευταία δύο χρόνια. Ανησυχεί ότι η Τζολί θα τον κακολογήσει στα παιδιά τους, περισσότερο από ό,τι έχει ήδη κάνει, αν έχει μια σοβαρή σχέση», είπαν οι πηγές.

Πάντως, η Έμιλι δήλωσε ότι βρίσκει τον Πιτ «χαριτωμένο» κι έτσι δεν αποκλείεται στο μέλλον να έχουμε περισσότερα νέα για τους δυο τους…

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com