Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του 31χρονου – Τον βρήκε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

by Times Newsroom

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες στο Μεσολόγγι στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη Κούτσικου.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι η σορός που βρέθηκε κοντά στον κάμπο του Ευηνοχωρίου είναι του 31χρονου ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής που έφτασε από την Πάτρα και θα αποφανθεί για τον μηχανισμό θανάτου.

Την ώρα που η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου έχει οδηγηθεί για να απολογηθεί ο συλληφθείς κρεοπώλης, φαίνεται πως έλαβαν τηλεφώνημα με τα νέα από το σημείο των ερευνών.

Την ώρα που η οικογένεια ενημερώνονταν για την ύπαρξη στοιχείου, αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και τρία συμβατικά οχήματα έφτασαν στο σημείο των ερευνών.

Τον 31χρονο φαίνεται ότι βρήκε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που σάρωνε την περιοχή. Από το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο έψαχναν 8 οχήματα, μαζί με τα σκυλιά.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από απόφαση του εισαγγελέα, ο ορκωτός εκπαιδευτής έφτασε το Σάββατο στο Μεσολόγγι και έψαχνε με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ώστε να βρει γενετικό υλικό. Είναι αυτός ο σκύλος που χρησιμοποιήθηκε στα Τέμπη. Εστίασε σε βάλτους και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ενώ χθες συμμετείχαν και εθελοντές και συγγενείς του αγνοούμενου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στις έρευνες συμμετέχει πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και drone.

Νωρίτερα σήμερα έφτασε-υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας-στον ανακριτή ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι ισχυρισμοί του κρεοπώλη καταρρίπτονται, ενώ έχει δηλώσει ότι το επίμαχο εκείνο βράδυ ήταν υπό την επήρεια κάποιων ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις που βγήκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι είναι καθαρές και ότι δεν είχε πάρει κανενός είδους ουσία. Παράλληλα, έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, όπως στις ώρες συνάντησης με τον αγνοούμενο.

Ο 31χρονος από το Μεσολόγγι αγνοείται εδώ και 18 μέρες και είχε συναντηθεί με τον 51χρονο πριν την εξαφάνισή του. Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες των δικών του ανθρώπων να λάβουν απαντήσεις για το τί συνέβη. “Πού είναι ο Μπάμπης;” φωνάζουν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου οι συγγενείς του, η μητέρα και οι αδελφές του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com