Εξαφανίστηκε το 2015 και βρέθηκε ζωντανός 8 χρόνια μετά – Η συγκλονιστική ιστορία ενός 18χρονου

«Αυτή η οικογένεια έχει περάσει πάρα πολλά»

by Times Newsroom

«Θαύμα» χαρακτήρισε την απίστευτη τροπή που πήρε η εξαφάνιση ενός νεαρού 18 ετών το 2015, ο οποίος εντοπίστηκε οκτώ χρόνια μετά! Ο λόγος για τον Ρούντι Φάριας, που αναφέρθηκε αγνοούμενος από το Χιούστον του Τέξας στις 6 Μαρτίου 2015 για να εντοπιστεί το… 2023!

Εθεάθη τελευταία φορά να βγάζει βόλτα με τα δύο σκυλιά του, κοντά στο σπίτι του, σύμφωνα με τις αρχές. Στη συνέχεια, και τα δύο σκυλιά επέστρεψαν στο σπίτι χωρίς τον Ρούντι.

Το Κέντρο για τους Αγνοούμενους του Τέξας δήλωσε το Σάββατο ότι ο κ. Φάριας έχει «εντοπιστεί ασφαλής και αναρρώνει στο νοσοκομείο».

Οι λόγοι για την εξαφάνισή του παραμένουν άγνωστοι, αλλά τα μέλη της οικογένειας είπαν ότι έπασχε από κατάθλιψη, ιδιαίτερα μετά το θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του σε ατύχημα με μοτοσικλέτα χρόνια πριν την εξαφάνισή του, σύμφωνα με το NBC.

«Έβλεπε τον καλύτερό του φίλο να πεθαίνει ακριβώς μπροστά του», είπε η Brenda Paradise, ιδιωτική ερευνήτρια που προσλήφθηκε από τους Φαρίας, τον Απρίλιο του 2015.

«Ο αδερφός του ήταν ο καλύτερός του φίλος στον κόσμο. Απλώς έχει περάσει πολλά περισσότερα από ό,τι θα έπρεπε ποτέ οποιοσδήποτε στην ηλικία του», πρόσθεσε η Paradise.

Η αστυνομία εκείνη την εποχή δεν υποψιάστηκε καμία εγκληματική ενέργεια.

«Αυτή η οικογένεια έχει περάσει τόσα πολλά», είπε η κ. Paradise.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com