FBI: Τρόμος για «χτύπημα» που δεν έχουμε ξαναδεί στις ΗΠΑ

Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς έχει ανεβάσει το επίπεδο της απειλής για επιθέσεις εναντίον Αμερικανών στις Ηνωμένες Πολιτείες σε “εντελώς άλλο επίπεδο”, προειδοποιεί ο διευθυντής του FBI Christopher Wray.

by Times Newsroom

Εκτιμούμε ότι οι ενέργειες της Χαμάς και των συμμάχων της θα λειτουργήσουν ως έμπνευση για επιθέσεις που όμοιές τους δεν έχουμε δει από τότε που το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε το λεγόμενο χαλιφάτο της πριν από αρκετά χρόνια”, ανέφερε ο Wray στην Επιτροπή Εσωτερικής Ασφάλειας της Γερουσίας.

“Δεν μπορούμε επίσης και δεν αποκλείουμε την πιθανότητα η Χαμάς ή άλλη ξένη τρομοκρατική οργάνωση να εκμεταλλευτεί την τρέχουσα σύγκρουση για να πραγματοποιήσει επιθέσεις στο έδαφός μας”, τόνισε.

Ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών επεσήμανε επίσης ότι η σημαντικότερη απειλή αφορά την εβραϊκή και τη μουσουλμανική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com