Γερμανία: Στο ανώτατο επίπεδο ασφάλειας το Βερολίνο ενόψει της αυριανής επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν

Στο ανώτατο επίπεδο ασφάλειας θα υποδεχθεί αύριο το Βερολίνο τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στην πρώτη του επίσκεψη στη γερμανική πρωτεύουσα μετά τον Σεπτέμβριο του 2018.

by Times Newsroom

Η συγκυρία με την κρίση στη Μέση Ανατολή και την υποστήριξη του τούρκου προέδρου προς τη Χαμάς καθιστά την επίσκεψη ιδιαίτερα ευαίσθητη και τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται εξαιρετικά αυστηρά.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βερολίνου, αύριο και μεθαύριο αναμένονται «σημαντικοί περιορισμοί» στην κυκλοφορία, ενώ έχουν ήδη ανακοινωθεί δεκάδες διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων, αλλά και συγκεντρώσεις Κούρδων εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν.

Για λόγους ασφαλείας, η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τα ακριβή δρομολόγια που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή του Ταγίπ Ερντογάν ούτε τους δρόμους που θα κλείσουν. Η προετοιμασία του πρωτοκόλλου ασφαλείας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, σύμφωνα με την Tagesspiegel.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com