H επική ατάκα του Ντε Νίρο για τη νέα υποψηφιότητα Μπάιντεν

Τα Kennedy Center Honors καθιερώθηκαν το 1978 και έκτοτε έχουν γίνει ένα από τα πιο διάσημα βραβεία της παγκόσμιας καλλιτεχνικής κοινότητας.

by Times Newsroom

Οι τιμές προς τους βραβευμένους κάθε χρονιάς, αποδίδονται κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου εκδηλώσεων κάθε Δεκέμβριο, με αποκορύφωμα ένα γκαλά στο Kennedy Center Opera House, στο οποίο παρευρίσκονται ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλοι σημαντικοί προσκεκλημένοι.

Η 46η κατά σειρά τελετή απονομής των τιμητικών βραβείων είχε λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου, με παρουσιάστρια την επίσης βραβευμένη Gloria Estefan, αλλά μόλις εχθές μεταδόθηκε από το εθνικό και το συνδρομητικό δίκτυο και έτσι δημοσιεύθηκαν κάποια βίντεο από την τελετή.

Οι φετινοί καλλιτέχνες που επελέγησαν για να τιμηθούν είναι ο ηθοποιός και κωμικός Billy Crystal, η σοπράνο της όπερας Renée Fleming, ο Βρετανός τραγουδιστής, συνθέτης, παραγωγός και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος των Bee Gees, o Barry Gibb, η τραγουδίστρια, ράπερ και ηθοποιός Queen Latifah και η τραγουδίστρια Dionne Warwick.

Η κορυφαία στιγμή ήταν απρόσμενη, μία επική ατάκα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, όταν αυτός προσφωνούσε με χιούμορ τα τιμητικά λόγια για τον φίλο του Billy Crystal, όπου ο Ντε Νίρο πέταξε μια σαρκαστική μομφή για τον παρόντα εντός της αιθούσης Πρόεδρο Μπάιντεν, η οποία θεωρήθηκε ιδανικό προεκλογικό δώρο προς τον υποψήφιο για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ.

Παρόλο που ο σούπερ σταρ ηθοποιός έχει πολλές φορές δηλώσει ότι είναι φανατικά κατά του Τραμπ. Μοιάζει όμως, η ατάκα του αυτή, να είναι μία σκληρή κριτική προς το κόμμα των Δημοκρατικών για το πρόσωπο του υποψηφίου τους, που έχει επιλεγεί και πάλι για τις επόμενες εκλογές.

Η εν λόγω ατάκα του Robert DeNiro έχει ως εξής: «Billy, βλέποντας αυτό το βίντεο με τους φίλους και τους θαυμαστές σου, να μιλάνε για ότι έχεις κάνει – δεν είχα ιδέα ότι είχες κάνει τόσα πολλά… Και τα έκανες όλα σε σχετικά τόσο σύντομο χρονικό διάστημα… είσαι μόνο 75 ετών… που σημαίνει ότι είσαι περίπου 6 χρόνια μακριά, από το να αποκτήσεις την ιδανική ηλικία για να είσαι υποψήφιος για Πρόεδρος…!!!».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com