«Η ασημένια ζώνη» Θεατρική παράσταση από το ΠΙΟΠ

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί από τη Θεατρική Ομάδα Ομίλου Πειραιώς, σε σκηνοθετική επιμέλεια Ζωής Ξανθοπούλου, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει τη θεατρική μεταφορά του παιδικού βιβλίου των εκδόσεών του «Η ασημένια ζώνη» της Χάρις Μέγα σε εικονογράφηση Μάριας Μπαχά, την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 (ώρες 18:00 και 19:30) στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Στην Ελλοπία κάποτε, μια πολιτεία όμορφη μα με φτωχούς ανθρώπους, συνέβη κάτι φοβερό! Ο μοναδικός ασημουργός της πόλης δεν θέλει να μοιραστεί την τέχνη του με κανέναν! Ένας ξένος από τον μακρινό Βορρά καταφθάνει στην Ελλοπία και παραγγέλνει στον φημισμένο ασημουργό μια ασημένια ζώνη, με ένα πράσινο διαμάντι πάνω της. Μπορεί άραγε το πράσινο διαμάντι να βοηθήσει τους κατοίκους της πόλης και τον γέρο Σοφό που ζει στο νησάκι της λίμνης να θεραπεύσουν τον αργυροτεχνίτη από την απληστία του; Θα φτάσει η τέχνη της αργυροτεχνίας έως τα πέρατα του κόσμου;

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί από τη Θεατρική Ομάδα Ομίλου Πειραιώς, σε σκηνοθετική επιμέλεια Ζωής Ξανθοπούλου, με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.

Συμμετέχουν: Εύη Βλάχου, Νίκος Γεράκης, Μαρία Δασκαλάκη, Γρηγόρης Κακλαμάνος, Δήμητρα Καντεράκη, Γιάννης Κεφαλάς, Μάγια Κίτσου, Ελένη Μπενέκη, Βίκυ Νικολοπούλου, Παναγιώτα Σκλαβενίτη, Κατερίνα Στεφάνου, Αδαμαντία Τζονάκα.
Κείμενο και πρωτότυπη μουσική: Χάρις Μέγα
Σκηνικά-Κοστούμια: Mάρια Μπαχά
Διάρκεια: 40′

Η παράσταση ολοκληρώνει τον κύκλο δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης των ζωγραφικών έργων που φιλοτέχνησε η Μάρια Μπαχά για την εικονογράφηση του ομώνυμου παιδικού βιβλίου.

Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 210 3256930, 210 3256924
και 
210 3256943  (ώρες 12:00-15:00)

ΠΙΟΠ | Κτήριο Ταύρου
Δωρίδος 2 & Λ. Ειρήνης 14, Ταύρος
T. 210 3418051 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com