Η ERGO Ασφαλιστική, Μέγας Χορηγός του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας

by Times Newsroom

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας,  καθώς ο χειμωνιάτικος καιρός του Μαρτίου δεν πτόησε τους χιλιάδες δρομείς, που έδωσαν δυναμικό παρών. Η ERGO Ασφαλιστική, για ακόμα μία χρονιά, υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός τον αγώνα, που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

Η κορυφαία αυτή διοργάνωση, είναι πλέον αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ενώ κάθε χρόνο, θα προηγείται του αγώνα μια εβδομάδα από πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, αφιερωμένες στο μεγάλο δημιουργό, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων.

Φέτος, στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού συμμετείχαν συνολικά περίπου 15.000 δρομείς, οι οποίοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας με  θετική ενέργεια, παρά τις επίπονες καιρικές συνθήκες. Το αθλητικό αυτό γεγονός, πραγματοποιήθηκε με συνθήκες ασφάλειας, τηρώντας τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου. Έντονη ήταν για μια ακόμη φορά η παρουσία της ERGO, καθώς κατά μήκος της διαδρομής υποστήριξε τους δρομείς με τις ομάδες των Επίσημων Εμψυχωτών της. Συγκεκριμένα, απέναντι από το Hilton ομάδα τυμπανιστών έδινε στους δρομείς ρυθμό ενώ στην τελική ευθεία πριν τον τερματισμό, επί της οδού Πανεπιστημίου, οι ήχοι από το δυνατό dj set μαζί και με τα εμψυχωτικά μηνύματα της ομάδας τους έδινε περαιτέρω ώθηση για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους, μέχρι τον τερματισμό.

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ERGO Running Team, που έδωσε δυναμικό «παρών» μετρώντας 298 μέλη καθώς και τη συμμετοχή του CEO της εταιρείας, κ. Νίκου Αντιμησάρη.
Το σημείο συνάντησης όλων των δρομέων της ERGO Running team ήταν το «περίπτερο» της ERGO δίπλα στην γραμμή έναρξης & τερματισμού όπου όλοι οι αθλητές μπορούσαν να κάνουν ζέσταμα από τον γυμναστή της εταιρείας, να αποθηκεύσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο κ. Αντιμησάρης, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές και όλα τα μέλη της ομάδας, δήλωσε «Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την πανδημία, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βίωσα και εγώ αυτήν τη μοναδική δρομική εμπειρία και ένιωσα τη χαρά της συμμετοχής στον αγώνα και του τερματισμού. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ERGO έχει βαθιά στο DNA της την προσφορά και προσπαθεί να συνδράμει με πολλούς τρόπους στις κοινότητες που δραστηριοποιείται, συνεχίζοντας να συμβάλλει στην ανάδειξη των αθλητικών ιδεωδών και του «ευ αγωνίζεσθαι», στηρίζοντας κάθε έργο με αξία για την κοινωνία. Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της χώρας μια γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού. Είναι τιμή μας ως ERGO, να υποστηρίζουμε ως Μέγας Χορηγός τη σημαντική αυτή γιορτή της χώρας και να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που θέτουν στόχους κι αγωνίζονται με επιμονή και θέληση να τους επιτύχουν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μαραθώνιο του 2022».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com