«Η Καμίλα έφτυσε το τσάι της, ο Κάρολος τα έχασε»: Η αντίδραση του βασιλικού ζεύγους στην πρόταση του Χάρι για να λήξει η κόντρα

Ο πρίγκιπας Χάρι πρότεινε να επιστρατευτεί ένας διαμεσολαβητής για να επιλύσει το θέμα του χάσματος που βαθαίνει με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, κάνοντας την Καμίλα να... φτύσει το τσάι της, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο.

by Times Newsroom

Στο βιβλίο που πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει σχετικά με τη βασιλκή οικογένεια, με τίτλο The New Royals, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Katie Nicholl ασχολήθηκε με το διχασμό μεταξύ των Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ και των άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας και πώς αυτό το χάσμα μεταξύ τους βάθυνε, μετά την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στις ΗΠΑ το 2020.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο βιβλίο αναφέρεται ακόμη ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον ένιωσαν «ανακούφιση» όταν ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, επειδή ένιωσαν ότι «το δράμα τελειώσει».

Το βιβλίο επικαλείται έναν οικογενειακό φίλο που μιλά υπό καθεστώς ανωνυμίας, λέγοντας ότι ο Δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, συναντήθηκε με τον πατέρα του την περασμένη άνοιξη και ήθελε «να ξεκαθαρίσει τα πράγματα» – αλλά η συνάντηση ήταν αμήχανη και προκάλεσε περαιτέρω ένταση στις σχέσεις τους.

Αφού ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν παρευρέθηκαν στην επιμνημόσυνη δέηση για τον παππού του πρίγκιπα Φίλιππο στο Αββαείο του Ουέστμινστερ τον Μάρτιο, εν μέσω μιας διαφωνίας σχετικά με την ασφάλειά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, το βιβλίο αναφέρει ότι μια αχτίδα ελπίδας φάνηκε στον ορίζοντα όταν το ζευγάρι έκανε μια στάση στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν λίγο καιρό, όταν ξεκίνησε από τις ΗΠΑ για τη Χάγη για τα Invictus Games.

Ο Γουίλιαμ φέρεται επίσης να πραγματοποίησε σύνοδο κορυφής των βοηθών του – η οποία έγινε γνωστή ως «Σύνοδος Κορυφής Anmer» από το σπίτι του ζευγαριού στο Νόρφολκ – για να συζητήσουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας μετά τη μετακόμισή του στις ΗΠΑ.

Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιεύτηκε στο Vanity Fair, η συγγραφέας περιγράφει αυτή τη μάλλον ατυχή συνάντηση που είχαν Χάρι και Μέγκαν με τον Κάρολο, όταν έκαναν τη στάση τους στο Λονδίνο τότε.

Σύμφωνα με τον φίλο της οικογένειας που μίλησε στη συγγραφέα, ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ήταν τότε πρίγκιπας της Ουαλίας, επέμενε να συναντηθεί με τον Χάρι σε ένα τσάι πριν ο μικρός του γιος συναντήσει την βασίλισσα.

«Η συνάντηση με τον Κάρολο και την Καμίλα ήταν πιο αμήχανη από το εγκάρδιο τσάι τους με τη βασίλισσα», έγραψε η Nicholl, προσθέτοντας ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ άργησαν στη συνάντηση, γεγονός που άφησε στον Κάρολο μόλις 15 λεπτά για να συναντήσει τον μικρότερο γιο και τη νύφη του, προτού να παραστεί στη βασιλική λειτουργία του Maundy στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου αντικατέστησε τη βασίλισσα.

Ο οικογενειακός φίλος είπε: «Ο Χάρι πρότεινε στην πραγματικότητα να χρησιμοποιήσουν έναν μεσολαβητή για να προσπαθήσουν να διευθετήσουν τις διαφορές τους κάτι που έκανε τον Κάρολο να τα χάσει και την Καμίλα να φτύσει το τσάι της».

Πρόσθεσαν ότι η Καμίλα είπε στον Χάρι ότι η πρότασή του ήταν «γελοία» και ότι θα έλυναν τις διαφορές τους μέσα στην οικογένεια.

Το ίδιο βιβλίο υποστήριξε επίσης ότι η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ άφησε την βασίλισσα «πληγωμένη και εξαντλημένη».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com