Η Lockheed Martin παραδίδει το 2.700ό τακτικό αερομεταγωγικό C-130 Hercules

by Times Newsroom

Η Lockheed Martin (NYSE: LMT) παρέδωσε πρόσφατα το 2.700ό τακτικό μεταγωγικό αεροσκάφος πολλαπλών αποστολών Hercules, αυξάνοντας το μέγεθος, την εμβέλεια και τη δύναμη του παγκόσμιου στόλου των C-130.

Το αεροσκάφος-ορόσημο είναι ένα KC-130J Super Hercules, το οποίο χρησιμοποιείται από την 252η Μοίρα Αερομεταφορών – Αεροεφοδιασμού του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ στον Αεροπορικό Σταθμό του Σώματος Πεζοναυτών στο Cherry Point της Βόρειας Καρολίνας.

Με τις αποδεδειγμένες επιδόσεις του και την απαράμιλλη ευελιξία του, οι χρήστες του σε 70 χώρες ανά τον κόσμο πετούν τα μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 για να υποστηρίξουν οποιαδήποτε αποστολή – οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το συγκεκριμένο μοντέλο παραγωγής C-130 είναι το C-130J Super Hercules, το οποίο περιλαμβάνει την έκδοση KC-130J – αεροσκάφος υποστήριξης ανεφοδιασμού στον αέρα. Μέχρι σήμερα, το C-130J έχει πιστοποιηθεί για την υποστήριξη 18 διαφορετικών τύπων αποστολών.

“Η ομάδα της Lockheed Martin έχει την τιμή να παραδώσει αυτό το Super Hercules, αεροσκάφος – ορόσημο, στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, που θα αποτελέσει μέρος του ευρύτερου στόλου KC-130J ανά τον κόσμο και θα προσφέρει πραγματική ενίσχυση δύναμης παγκοσμίως”, δήλωσε ο Rod McLean, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Air Mobility & Maritime Missions της Lockheed Martin. “Αυτό το Hercules δεν αντιπροσωπεύει μόνο το 2.700ό C-130 που παραδόθηκε, αλλά αντικατοπτρίζει την εγγενή του προσαρμοστικότητα σε αποστολές και αποδόσεις, η οποία τροφοδοτεί τη σημασία που έχει το C-130 διαχρονικά”.

Το KC-130J αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο αεροσκάφους υποστήριξης ανεφοδιασμού στον αέρα, που ανεφοδιάζει την πλειονότητα των ελικοφόρων αεροσκαφών που επιχειρούν σήμερα αλλά και πολλά αεροσκάφη σταθερών πτερύγων, συμπεριλαμβανομένων των μαχητικών αεροσκαφών Lockheed Martin F-35B/C Lightning II. Με σχεδιασμό που υποστηρίζει ανεφοδιασμό στον αέρα, το KC-130J έχει τη δυνατότητα να πετάει με χαμηλές ταχύτητες και σε χαμηλά υψόμετρα που είναι ιδανικά κατά τον ανεφοδιασμό ελικοπτέρων.

Πάντα εξελισσόμενο, διαρκώς καινοτόμο και έτοιμο για το τί θα ακολουθήσει, το Super Hercules ηγείται της προσπάθειας θέτοντας πρότυπα και διαμορφώνοντας το μέλλον των τακτικών αποστολών αεροδιακομιδής – συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων – σε όλο τον κόσμο. Ο στόλος των C-130J εκτείνεται παγκόσμια σε 26 χρήστες και 22 κράτη με 20+ πιστοποιήσεις αξιοπλοΐας. Με σχεδόν 3 εκατομμύρια ώρες πτήσης που έχουν καταγραφεί στον παγκόσμιο στόλο των 540+ C-130J, οι ανεκτίμητες γνώσεις που αποκτήθηκαν από αποστολές υπό κάθε σενάριο εξοπλίζουν το C-130J για το μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.lockheedmartin.com/C130

 

Σχετικά με την Lockheed Martin:

Η Lockheed Martin είναι μια παγκόσμια εταιρεία αμυντικής τεχνολογίας που προωθεί την καινοτομία και την επιστημονική ανακάλυψη. Οι λύσεις μας για αποστολές σε όλους τους τομείς και το όραμα 21st Century Security® επιταχύνουν την παροχή καινοτόμων τεχνολογιών για να διασφαλίσουμε ότι αυτοί που υπηρετούμε θα είναι πάντα μπροστά από όλους. Περισσότερες πληροφορίες στο Lockheedmartin.com.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com