Η συλλεκτική σειρά βιβλίων της Ρενέ Στυλιαρά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη

by Times Newsroom

Τα ρομαντικά στιχάκια που σκάρωνε στο Instagram, υπογράφοντας μόνο με το μικρό της όνομα, έγιναν viral σε χρόνο-ρεκόρ. Από τότε μέχρι σήμερα, με τις πλασμένες όλο τρυφερότητα χειρόγραφες λέξεις της, έχει αγγίξει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο λόγος για την Ρενέ Στυλιαρά που κυκλοφορεί μια καινούρια, πρωτότυπη συλλεκτική σειρά βιβλίων από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η δημοφιλής συγγραφέας αντλεί τη θεματολογία της από την αρχαία Ελλάδα και την ενσωματώνει στο σήμερα.
Ένα ταξίδι στο χθες, μια επιστροφή στις ρίζες μας για να κατακτήσουμε ένα καλύτερο παρόν.

Οι διδασκαλίες των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων καταγράφονται αυτούσιες και έπειτα αναλύονται με τρόπο απλό και κατανοητό από τη συγγραφέα των best seller. Ασφαλώς, δεν λείπει και η δική της ματιά στα διαχρονικά θέματα με τα οποία καταπιάνεται κάθε φορά.
Η ολοκαίνουρια σειρά κάνει δυναμική εκκίνηση με τέσσερα βιβλία: «Ελπίδα», «Φιλία», «Έρωτας», «Αυτογνωσία»… Αξίες που διαρκούν για πάντα και λίγο ακόμα.

Λίγα λόγια για τα συλλεκτικά βιβλία
Όλα τα βιβλία είναι σκληρόδετα και θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία, καθώς και σε άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης. Κάθε βιβλίο είναι 100 σελίδες και κοστίζει 9,90 €.

ΕΡΩΤAΣ
Πώς συνδέεται ο Έρωτας με την Ψυχή; Είναι, πράγματι, εκείνος ο περίφημος ανίκητος θεός; Πώς μπλέκει μία ζωή με μία άλλη; Τι συμβαίνει όταν αφηνόμαστε στη γοητεία του; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον πλατωνικό και τον ανεκπλήρωτο Έρωτα;

ΕΛΠΙΔΑ
Γιατί μας είναι απαραίτητο να ελπίζουμε; Πώς καταφέρνει η Ελπίδα να επιβιώνει πάντα; Είναι, άραγε, ο φόβος ή η απογοήτευση το αντίθετό της;
Σε τι μπορεί να ελπίζει κάποιος, όταν όλα πια έχουν χαθεί; Είναι, εν τέλει, η Ελπίδα μονόδρομος;

ΦΙΛΙΑ
Πόσα πρόσωπα έχει η Φιλία; Είμαστε, τελικά, άξιοι φίλοι; Τι πρέπει να παίρνεις και τι πρέπει να δίνεις, για να διατηρείς την ισορροπία σε μία φιλική
σχέση; Επιδέχεται η αληθινή Φιλία περιθώρια αμφισβήτησης; Είναι δυνατόν δύο φίλοι να μοιράζονται πάντοτε τα πάντα;

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
Πόσο δύσκολο είναι το μονοπάτι προς την Αυτογνωσία και πόσο
λυτρωτικό; Σχετίζεται με την προσωπική μας ευτυχία ή είναι απλώς ένας μύθος της εποχής; Μία αποκαλυπτική πορεία προς τη βελτίωση του εαυτού μας, αξιοποιώντας τη δύναμη των 147 δελφικών παραγγελμάτων.

EXTRA ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ
Η Ρενέ Στυλιαρά, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, εκτός από τα παραπάνω συλλεκτικά βιβλία, δημιούργησαν το πρώτο love brand στην Ελλάδα με συλλεκτικά αντικείμενα, τρυφερά φτιαγμένα, από τη δημοφιλή συγγραφέα, η οποία όπως δηλώνει «Κάποια προϊόντα απλώς φτιάχνονται με αγάπη… κι άλλα είναι ολόκληρα αγάπη!»
Ανάμεσα στα προϊόντα θα βρείτε, μεταξύ άλλων, μαγνητάκια και σελιδοδείκτες, μπρελόκ, ευχετήριες κάρτες, κούπες και θερμός, μια υφασμάτινη τσάντα, σημειωματάρια, σουβέρ καθώς και ένα ημερολόγιο για το 2024.

Βρείτε όλη τη σειρά love brand εδώ: https://www.hartinipoli.gr/el/rene-general/filters/f/page/1

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
H Ρενέ Στυλιαρά γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1994 στην Αθήνα. Την εμφάνισή της στα Γράμματα την έκανε σε ηλικία 18 ετών, με την ποιητική συλλογή «Διακριτικά».
Ακολούθησαν τα έργα: «Μια φορά κι ένα μπορώ…», «Αροθυμώ σε», «…ήσουν ο άνθρωπός μου», «Το χρυσό εισιτήριο» και «Έρωτας εξ αμελείας».

Παράλληλα ασχολείται με τη μουσική, με τους στίχους της να έχουν ήδη δισκογραφηθεί από γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες και μεγάλες εταιρείες παραγωγής.
Τον Ιούνιο του 2023 κυκλοφόρησε τα δικά της μοναδικά προϊόντα, που ολοκληρώνουν την τέλεια ιδέα ενός Love Brand.

Είναι η πρώτη στην Ελλάδα που εισήγαγε τη χειρόγραφη αποτύπωση στίχων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ασφαλώς, η καινοτομία αυτή έχει πλέον βρει πολλούς οπαδούς αλλά και ανθρώπους που έχουν εμπνευστεί κάνοντας κάτι αντίστοιχο.
Και η ζωή συνεχίζεται επί των στιγμών και των λέξεων…

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com