Η τρομακτική στιγμή που οδηγός πατά επανειλημμένα μια γυναίκα με το αυτοκίνητο σε αυλή σπιτιού

Το βίντεο που κόβει το αίμα - Προσοχή σκληρές εικόνες

by Times Newsroom

Δεν χωρά ανθρώπου νους τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν έναν άνδρα οδηγό από το Νιου Τζέρσεϊ να παρασύρει και να πατά επανειλημμένα μια γυναίκα με το αυτοκίνητό του, στην αυλή σπιτιού, σε μια ανελέητη επίθεση στο δρόμο, στις ΗΠΑ.

Το οδυνηρό υλικό που κατέγραψε την Τρίτη ένας μάρτυρας στο Ελίζαμπεθ δείχνει τη στιγμή που ο Βίνσεντ Τζιν, 56 ετών, έπεσε με το ασημί SUV Mitsubishi πάνω στο 23χρονο θύμα, αφού είχαν ένα μικρό τροχαίο ατύχημα σε κοντινή απόσταση, ανακοίνωσαν την Τετάρτη 13/4 οι αρχές της κομητείας Union.

Ο οδηγός που ακούει στο όνομα Jean προσπάθησε να διαφύγει μετά το ατύχημα με τον προφυλακτήρα, αλλά στη συνέχεια σημάδεψε τη νεαρή γυναίκα καθώς εκείνη προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες το SUV του για να μπορέσει να τον αναγνωρίσει στην αστυνομία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας της κομητείας Union, William Daniel.

«Σε εκείνο το σημείο, ο ύποπτος οδήγησε το αυτοκίνητό του κατευθείαν προς το θύμα και εκείνη άρχισε να τρέχει στο γκαζόν για να αποφύγει το χτύπημα», δήλωσε ο Daniel. «Ο ύποπτος ανέβηκε στο γκαζόν και χτύπησε το θύμα, στη συνέχεια έπεσε πάνω της προτού κάνει όπισθεν και την πατήσει σκόπιμα για δεύτερη φορά».

Ο Jean – ο οποίος κόρναρε κιόλας καθώς οδηγούσε στην αυλή ενός σπιτιού και καθώς η γυναίκα ούρλιαζε – στη συνέχεια διέφυγε με το SUV του. Στιγμές νωρίτερα, ένας σοκαρισμένος μάρτυρας του φώναξε να σταματήσει την άγρια επίθεσή του, όπως δείχνει το βίντεο.

Οι αστυνομικοί έπιασαν τον Jean αργότερα την Τρίτη, καθώς καθόταν μέσα στο κατεστραμμένο SUV του. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και επίθεση με αυτοκίνητο τρίτου βαθμού.

Το θύμα, εν τω μεταξύ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο εισαγγελέας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή