Ινδία: Ήπιε νερό από «ιερό ποτάμι» για να αποδείξει πως είναι καθαρό και κατέληξε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τους Indian Times, ο Μαν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

by Times Newsroom

Στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε ο πρωθυπουργός της επαρχίας Πουντζάμπ στην Ινδία, Μπαγκβάντ Μαν, δύο ημέρες αφότου ήπιε ένα ποτήρι νερό από το Κάλι Μπέιν, ένα «ιερό ποτάμι» για τους Σιχ, στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι είναι καθαρό.

Την Κυριακή, ο Μαν είχε επισκεφθεί την περιοχή με αφορμή την 22η επέτειο καθαρισμού του ποταμού. Μάλιστα, η κυβέρνηση είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μαν που έπινε ένα ποτήρι νερό από το Μπέιν, ενώ και το βίντεό του είχε επίσης γίνει viral.

Η κυβερνητική ανακοίνωση ανέφερε ότι ο Μπαγκβάντ Μαν φύτεψε ένα δενδρύλλιο στις όχθες του Μπέιν και ήπιε νερό από το ποτάμι.

Σύμφωνα με τους Indian Times, ο Μαν υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι ο άτυχος πρωθυπουργός θα επιστρέψει στα καθήκοντά του την Πέμπτη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή