ΗΠΑ: Αεροπλάνο καρφώθηκε σε πυλώνα υψηλής τάσης – Δύο τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Έριξε το ρεύμα σε 120.000 σπίτια

by Times Newsroom

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στις ΗΠΑ, καθώς ένα μικρό αεροπλάνο καρφώθηκε πάνω σε πυλώνα υψηλής τάσης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν βαριά οι δύο επιβαίνοντες και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με υποθερμία και ορθοπεδικά τραύματα.

Σύμφωνα με το ABC το περιστατικό έγινε στην κομητεία Μοντγκόμερι του Μέριλαντ των ΗΠΑ το απόγευμα της Κυριακής (27/11), ενώ το ατύχημα προκάλεσε διακοπές ρεύματος σε 120.000 κατοικίες. Μάλιστα, τα σχολεία παρέμειναν κλειστά τη Δευτέρα λόγω διακοπών ρεύματος, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι της περιοχής.

Πρόκειται για ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος Mooney που πετούσε από το Westchester στη Νέα Υόρκη και επρόκειτο να προσγειωθεί στο Montgomery Airpark, ενώ συνετρίβη γύρω στις 5.30 το απόγευμα (τοπική ώρα) υπό συνθήκες ομίχλης, παραμένοντας αιωρούμενο περίπου 30 μέτρα πάνω από το έδαφος.

«Το βράδυ της Κυριακής πήγαινα για δείπνο με τον γιο μου όταν ξαφνικά είδα δύο μεγάλες λάμψεις και στη συνέχεια πολλά πυροσβεστικά οχήματα να περνούν» είπε ο Γουίλιαμ Σμάους, ο οποίος ζει κοντά στο σημείο που συνέβη το ατύχημα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com