ΗΠΑ – Αλαμπάμα: 39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του για να μην τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία

Ο δράστης θα μπορούσε να έρθει αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή

by Times Newsroom

Ένας 39χρονος άνδρας από την Αλαμπάμα περίμενε την έγκυο πρώην φίλη του από το καταφύγιο ενδοοικογενειακής βίας, όπου ζούσε και μόλις την συνάντησε τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, επειδή πίστευε ότι θα τον κατηγορούσε για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που θα τον έστελνε πίσω στη φυλακή. Ο δράστης είχε αποφυλακιστεί στις 2 Ιουνίου, αφού είχε εκτίσει 14 χρόνια από την 16ετή ποινή του για κατηγορίες για όπλα και ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της φίλης του Κρίσταλ Μπέιλι το 2008.

Λίγο καιρό μετά την αποφυλάκισή του, αυτός και η Hennessy άρχισαν να βγαίνουν. Η Hennessy είχε καταθέσει τουλάχιστον δύο καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του Stokes ενώ ήταν μαζί. Ο σερίφης της κομητείας Ράσελ, Χιθ Τέιλορ, σε συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι πτώμα βρέθηκε σε πυροσβεστικό σταθμό, ο οποίος λειτουργεί και ως καταφύγιο για θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Το θύμα, η 37χρονη Treasure Hennessy έφερε αρκετές μαχαιριές από τον δράστη, μεταδίδει το lawandcrime.

Ο σύντροφός της, ο Bradley Wayne Stokes, συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία τόσο της Hennessy όσο και του αγέννητου παιδιού. Η Hennessy ήταν 8 εβδομάδων έγκυος στο παιδί του Stokes, σύμφωνα με τις Αρχές. Η γυναίκα μετακόμισε από το σπίτι του Stokes στα τέλη του περασμένου μήνα και βρήκε στέγη σε καταφύγιο ενδοοικογενειακής βίας. Ο Stokes έμαθε πού έμενε την Παρασκευή και πήγε εκεί για να την περιμένει. «Πιστεύω ότι τα στοιχεία θα δείξουν ότι ο Stokes την περίμενε», λέει η αστυνομία.

Αφού τη σκότωσε, ο κατηγορούμενος μετέφερε το όχημά της πίσω από έναν αχυρώνα για να το κρύψει πριν φύγει με το αυτοκίνητό του. «Πιστεύω ότι τα στοιχεία σε αυτή την υπόθεση θα δείξουν ότι το κίνητρο του Stokes για το έγκλημα αυτό ήταν ότι είχε καταλάβει πως η Hennessy επρόκειτο να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, γεγονός που θα παραβίαζε την αναστολή του και θα τον έστελνε πίσω στη φυλακή για το υπόλοιπο της ποινής του» δήλωσε ο Τέιλορ.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ένα μαχαίρι που πιστεύουν ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία. Ο Stokes θα εκδοθεί στην κομητεία Ράσελ τις επόμενες ημέρες. Εάν καταδικαστεί, μπορεί να του επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com