ΗΠΑ: Οι ξενοδόχοι καθιέρωσαν την 1η Σεπτεμβρίου ως Εθνική Ημέρα Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Εθνική Ημέρα Ξενοδοχοϋπαλλήλων στις ΗΠΑ καθιερώνεται η 1η Σεπτεμβρίου από την Ένωση Αμερικανών Ξενοδόχων (American Hotel & Lodging Association - AHLA).

by Times Newsroom

Όπως ανακοίνωσε χθες η Ένωση, την ημέρα αυτή θα εορτάζεται και θα τιμάται κάθε χρόνο η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση των ξενοδοχοϋπαλλήλων στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αναγνωρίζοντας τον αναπόσπαστο ρόλο που διαδραματίζουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι στην ταξιδιωτική, τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία των ΗΠΑ..

Φέτος, η National Hotel Employee Day είχε πρόσθετη σημασία, καθώς τα ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα εργάζονται για να καλύψουν περισσότερες από 120.000 θέσεις εργασίας. Για να προσελκύσουν περισσότερα ταλέντα, τα ξενοδοχεία προσφέρουν στους στους υποψήφιους υπαλλήλους υψηλότερους μισθούς, με περισσότερα οφέλη και μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AHLA, Chip Rogers, ευχαρίστησε χθες. κατά την εναρκτήρια εκδήλωση της Εθνικής Ημέρας Ξενοδοχοϋπαλλήλων, τους σχεδόν δύο εκατομμύρια ξενοδοχοϋπαλλήλους της Αμερικής που διευκολύνουν και κάνου αξέχαστα ορισμένα από πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής των Αμερικανών – από γαμήλιες δεξιώσεις μέχρι οικογενειακές συγκεντρώσεις και τις διακοπές

Σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ελλείψεις προσωπικού και τα μισά αναφέρουν ότι έχουν σοβαρή έλλειψη προσωπικού, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η AHLA στα μέλη της. Το 97% των ερωτηθέντων στην έρευνα ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν έλλειψη προσωπικού, με το 49% να αναφέρει σοβαρή έλλειψη. Ο τομέας που χρειάζονται προσωπικό τα ξενοδοχεία είναι η καθαριότητα, με το 58% να αναφέρει ότι η κάλυψη των θέσεων εργασίας σε αυτό τον τομέα αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Σημειώνεται ότι οι μέσοι εθνικοί μισθοί στα ξενοδοχεία αυξήθηκαν από 18,74 $/ώρα πριν από την πανδημία σε 22,25 $/ώρα τον Μάιο του 2022, ενώ έχει βελτιωθεί το εργασιακό περιβάλλον με ευελιξία στην εργασία.

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή από ποτέ για να εργαστεί κάποιος στον ξενοδοχειακό κλάδο, τόνισε ο κ.Rogers .

Η American Hotel & Lodging Association (AHLA), με έδρα την Ουάσιγκτον, είναι η μοναδική εθνική ένωση που εκπροσωπεί όλα τα τμήματα της βιομηχανίας καταλυμάτων των ΗΠΑ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com