Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία μοιράζουν πρόστιμα: Αυτός είναι ο λόγος

Οι τουρίστες της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας έλαβαν προειδοποίηση για πιθανό πρόστιμο που αγγίζει τα 200 ευρώ καθώς φτάνει το καλοκαίρι

by Times Newsroom

Οι τουρίστες από το Ηνωμένο Βασίλειο που κατευθύνονται προς την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι έχουν προειδοποιηθεί για μια απλή πράξη που θα μπορούσε να σας κοστίσει έως και 200 ​​ευρώ στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία.

Οι τρεις χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης ανήκουν στις αγαπημένες των Βρετανών περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, με περισσότερα από 30 εκατομμύρια να τις επισκέπτονται την περασμένη χρονιά.

Συνολικά 17,8 εκατομμύρια κατευθύνθηκαν προς την Ισπανία και τα νησιά της, με 9,2 εκατομμύρια να κάνουν το ταξίδι στη Γαλλία.

Στην τελευταία θέση στο βάθρο βρίσκεται η Ιταλία με 4,9 εκατομμύρια, δείχνοντας το σαφές κενό όπου οι Βρετανοί τουρίστες λατρεύουν να πάνε περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Όσοι κατευθύνονται στην Ισπανία αυτό το καλοκαίρι έχουν ήδη προειδοποιηθεί για ένα νέο σύστημα που καλούνται να χρησιμοποιήσουν οι τουρίστες.

Και για όσους πηγαίνουν εκεί κατά τη διάρκεια του Euro 2024, λάβετε υπόψη σας, ώστε να μην επιβληθεί πρόστιμο 500 λιρών για επευφημίες στην Αγγλία ή τη Σκωτία.

Η Γαλλία έχει επίσης μια προειδοποίηση, αυτή τη φορά που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και διαρκεί τρεις μήνες. ΟΧΙ καλα.

Αλλά οι προειδοποιήσεις δεν σταματούν εκεί, με μία να καλύπτει και τις δύο χώρες και την Ιταλία.

Η συμβουλή έχει εκδοθεί για να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι θα παραμείνουν και δεν θα ξεφύγουν εν αγνοία τους στη λάθος πλευρά του νόμου.

Απαγορεύουν τα ακουστικά στους αναβάτες που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά πατίνια!

«Οι ποδηλάτες που πιάνονται να φορούν ακουστικά μπορούν να περιμένουν να πληρώσουν πρόστιμο 200 ευρώ στην Ισπανία, ενώ εάν βρεθείτε ότι παραβιάζετε τους κανόνες στη Γαλλία, μπορείτε να περιμένετε να σας επιβληθεί πρόστιμο 135 ευρώ», είπε ο Fernell.

«Η Ιταλία και η Πορτογαλία έχουν διαφορετική στάση, απαιτώντας από τους ποδηλάτες να φορούν μόνο ένα ακουστικό ενώ κάνουν ποδήλατο, με πρόστιμο περίπου 160 ευρώ εάν φοράτε και τα δύο ακουστικά ενώ κάνετε ποδήλατο στην Ιταλία».

Ο Fernell συνεχίζει: “Το να φοράτε ακουστικά ενώ κάνετε ποδήλατο θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια σας και άλλους χρήστες του δρόμου. Η ακρόαση μουσικής θέτει σε κίνδυνο την ικανότητα του ποδηλάτη να ακούει την οδική κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων των σειρήνων των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

«Μπορεί επίσης να γνωρίζουν λιγότερο τα προειδοποιητικά σήματα, όπως τα οχήματα που χρησιμοποιούν την κόρνα τους ή οι πεζοί που φωνάζουν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com