Ισπανία: Πυροβολισμοί στην Σεβίλλη – Σε σπίτι ταμπουρώθηκε ο δράστης

Ένα περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην Σεβίλλη, με αρκετούς τραυματίες. Ένας άνδρας με πυροβόλο όπλο παρέμεινε ταμπουρωμένος σε σπίτι της περιοχής για αρκετές ώρες, προτού παραδοθεί στις Αρχές.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές και την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της Ανδαλουσίας, στις 6:30 π.μ. σήμερα (11/5) οι Αρχές έλαβαν αναφορές ότι ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την πύλη ενός κτιρίου στην οδό «Tierra de Rastrojos» και ότι ακούστηκαν δυνατοί θόρυβοι.

Ο δράστης είχε κλειστεί σε παρακείμενο κτήριο, από το οποίο ακούστηκαν εκρήξεις, σύμφωνα με μάρτυρες.

Κατά την άφιξη στο σημείο, η Τοπική Αστυνομία ζήτησε ιατρική βοήθεια για τη φροντίδα πολλών ατόμων, που φαίνεται ότι δέχθηκαν πυροβολισμούς. Ο εγκλωβισμένος, ο οποίος ήταν οπλισμένος με πιστόλι, παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, όλοι οι δρόμοι γύρω από την προαναφερθείσα γειτονιά παραμένουν κλειστοί, ενώ στην περιοχή συνεχίζει να διεξάγεται επιχείρηση από τις Ειδικές Ομάδες Επιχειρήσεων Ασφαλείας.

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι πρόκειται για νέο περιστατικό βίας στη γειτονιά Murillo, που είναι από τις πιο ταραγμένες και φτωχές περιοχές της Σεβίλλης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com