Ιταλία: Μία γυναίκα νεκρή και τουλάχιστον 200 τραυματίες από βεγγαλικά την Πρωτοχρονιά

Τραγικός ήταν ο απολογισμός των εορταστικών εκδηλώσεων της Πρωτοχρονιάς στην Ιταλία καθώς μία γυναίκα έχασε τη ζωή της και 274 τραυματίστηκαν, από πυροτεχνήματα, κροτίδες και άλλα είδη βεγγαλικών όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

by Times Newsroom

Στην Αφραγκόλα, κοντά στη Νάπολη, μια 45χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από «χτύπημα που δέχθηκε από ένα βλήμα κατά τη διάρκεια των εορτασμών, με το βλήμα πιθανότατα να εκτόξευσε ένα μέλος της οικογένειάς της», ανέφερε η αστυνομία.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, 274 τραυματίστηκαν σε όλη τη χώρα. Από αυτούς 49 χρειάστηκε να μεταβούν σε νοσοκομεία και δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Ο αριθμός αυτός των τραυματισμών είναι μεγαλύτερος σε σύγκριση με την Πρωτοχρονιά του 2023, όταν σημειώθηκαν 180 τραυματισμοί.

«Για ακόμη μια φορά, τα πιο σοβαρά ατυχήματα οφείλονται στην εσφαλμένη χρήση πυροτεχνημάτων παράνομης προέλευσης», τόνισε η αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com