Κ. Μητσοτάκης για την 80ή επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία: Φόρος τιμής στους ήρωες που πολέμησαν εναντίον των δυνάμεων του φασισμού

by Times Newsroom

«Στην 80ή επέτειο της Απόβασης στη Νορμανδία, αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες που πολέμησαν εναντίον των δυνάμεων του φασισμού στη μεγαλύτερη ναυτική, αεροπορική και χερσαία επιχείρηση της ιστορίας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την επίσκεψή του στη Νορμανδία, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, για να συμμετάσχει στη μεγάλη εκδήλωση για την 80ή επέτειο της απόβασης των συμμαχικών δυνάμεων στη Νορμανδία. Επισυνάπτει δε, σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Στην ανάρτησή του, αναφέρει ακόμη: «Τιμούμε τη θυσία τους. Πολέμησαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία και είναι καθήκον μας να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε αυτές τις αξίες».

Σχετικά Άρθρα

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή