ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε sold out για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων της 16ης αγωνιστικής της Euroleague, απέναντι στον Ολυμπιακό, εξαντλήθηκαν.

by Times Newsroom

Ακριβώς δέκα ημέρες πριν από το ντέρμπι της 16ηςν αγωνιστικής της Euroleague, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, η «πράσινη» ΚΑΕ, ανακοίνωσε πως όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο να συμβεί, μιας και εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε αρκετά αυξημένη κινητικότητα σχετικά με τα εισιτήρια.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι τη φετινή σεζόν, μετά τον τελικό του Super Cup στη Ρόδο στις αρχές της περιόδου, αλλά και την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις και διεύρυνε το σερί του με τον Παναθηναϊκό στο 9-0.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τoν Ολυμπιακό (30/12, 21.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague, δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή της.

Δεδομένου του αισθήματος ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζεται πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στήριξη και είμαστε βέβαιοι πως θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τον δικό του, μοναδικό τρόπο».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή