Κανονικά η επίσκεψη του Μπάιντεν στο Ισραήλ- Τι φοβούνται από το Ιράν

Το πιο ριψοκίνδυνο ταξίδι στη θητεία του θα πραγματοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος θα μεταβεί κανονικά στο Ισραήλ παρά την επίθεση σε νοσοκομείο της Γάζας που προκάλεσε παγκόσμιο αποτροπιασμό.

by Times Newsroom

Οι παλαιστινιακές αρχές το αποδίδουν στους Ισραηλινούς, ενώ από την μεριά του το Ισραήλ κάνει λόγο για επίθεση στο νοσοκομείο από την Ισλαμική Τζιχάντ, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και αποδείξεις μέσω βίντεο για τους ισχυρισμούς του.

Την ίδια στιγμή η τετραμερής σύνοδος που θα διεξαγόταν σήμερα Τετάρτη στην Ιορδανία με τη συμμετοχή του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, του Ιορδανού βασιλιά Αμπντάλα Β΄, του προέδρου της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι και του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Έτοιμο να επέμβει το Ιράν

Η επίθεση στο νοσοκομείο στη Γάζα, έφερε την αντίδραση του Ιράν, το οποίο είναι έτοιμο να επέμβει άμεσα στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής.

Ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «οι φλόγες των αμερικανοϊσραηλινών βομβών, οι οποίες ερίφθησαν απόψε πάνω σε Παλαιστίνιους αρρώστους και τραυματίες στο νοσοκομείο αλ Μουαμντάνι στη Γάζα, σύντομα θα καταβροχθίσουν τους σιωνιστές».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com