Καντίροφ για «ανταρσία» Πριγκόζιν: Η αλαζονεία του είναι επικίνδυνη, του έδωσα μια συμβουλή και δεν με άκουσε

Οι… συμβουλές στους μαχητές της Wagner

by Times Newsroom

Επίθεση εξαπέλυσε ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ, στον αρχηγό τη Wagner, Πριγκόζιν, κατηγορώντας τον για «αλαζονεία» και προειδοποιώντας ότι αυτό το χαρακτηριστικό του είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Ο Καντίροφ σε ανάρτησή του στο Telegram έγραψε ότι ο ίδιος είχε συμβουλεύσει τον διοικητή της Wagner να μην κινείται με βάση την οργή του.

«Σκεφτείτε το μέλλον της χώρας, τις οικογένειές σας, τα παιδιά σας. Τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καταστροφικά αποτελέσματα. Τώρα όλα τελείωσαν ειρηνικά, χωρίς αιματοχυσία, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Η έσχατη λύση θα ήταν η βίαιη καταστολή και η καταστροφή οποιουδήποτε καταπατούσε την ακεραιότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας»

Οι επιχειρηματικές φιλοδοξίες

Ο Καντίροφ, που στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τον Πούτιν, ανέφερε επίσης στην ανάρτησή του ότι είχε συμβουλέψει στο παρελθόν τον Πριγκόζιν να «αφήσει στην άκρη» τις δυσαρέσκειές του, αλλά οι συμβουλές του δεν εισακούστηκαν: «Μίλησα με τον Πριγκόζιν, τον ενθάρρυνα να μην ανακατεύει τις επιχειρηματικές του φιλοδοξίες με θέματα εθνικής σημασίας. Νόμιζα ότι με είχε ακούσει, αλλά όπως αποδείχτηκε ο θυμός του όλο και μεγάλωνε με το πέρασμα του χρόνου».

Ο Καντίροφ κάλεσε τους μισθοφόρους να πάρουν τις αποφάσεις τους με νηφαλιότητα, διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι «καταστροφικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Καντίροφ είχε συνταχθεί εχθές πλήρως με το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν που κατηγορούσε τον Πριγκόζιν για πισώπλατη μαχαιριά και είχε στείλει μαχητές του στο Ροστόφ για να αντιμετωπίσουν τους μισθοφόρους της Wagner.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com