Καβγάς Μασκ και Τραμπ στα social media με αφορμή το Twitter – «Δεν πρόκειται να το αγοράσει, τα έχει θαλασσώσει»

«Έχει πια έρθει η ώρα να κρεμάσει το καπέλο του», η απάντηση του δισεκατομυριούχου

by Times Newsroom

Άγριος καβγάς έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα social media ανάμεσα στον Έλον Μασκ και τον Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή την μη ολοκλήρωση της αγοράς του Twitter από τον Αμερικανό δισεκατομυριούχο.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την διάρκεια ομιλίας στην Αλάσκα, δήλωσε ότι «ο Έλον δεν πρόκειται να αγοράσει το Twitter. Από ποιον το μάθατε αυτό; Από εμένα. Τα έχει θαλασσώσει. Είπε πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ Ρεπουμπλικάνο. Δεν το ήξερα. Εμένα μου είπε πως με είχε ψηφίσει. Είναι απλώς άλλος ένας καλλιτέχνης της ανοησίας».

Ο Μασκ λοιπόν, μέσω tweet ανέφερε ότι «δεν τον μισώ… αλλά έχει πια έρθει η ώρα για τον Τραμπ να κρεμάσει το καπέλο του και να πλεύσει στο ηλιοβασίλεμα».

Επίσης, σε νέα ανάρτηση του, σημείωσε πως «ο Τραμπ θα ήταν 82 ετών στο τέλος της θητείας του, που είναι πολύ μεγάλη ηλικία για να είναι κανείς διευθύνων σύμβουλος σε οτιδήποτε, πολύ δε περισσότερο των ΗΠΑ. Εάν ο Ντε Σάντις είναι υποψήφιος εναντίον του Μπάιντεν το 2024, τότε ο Ντε Σάντις θα κερδίσει εύκολα –δεν χρειάζεται καν να κάνει εκστρατεία».

Ο Ντόναλν Τραμπ δεν άφησε ασχολίαστα τα παραπάνω και έγραψε στο Truth Social, πως «όταν ο Έλον Μασκ είχε έρθει στον Λευκό Οίκο ζητώντας τη βοήθειά μου για όλα τα επιδοτούμενα πρότζεκτ του, είτε ήταν για ηλεκτρικά αυτοκίνητα που δεν πηγαίνουν μακριά, είτε για αυτοκίνητα χωρίς οδηγό που τρακάρουν, είτε για πυραύλους που πηγαίνουν στο πουθενά, πρότζεκτ που χωρίς τις επιδοτήσεις θα ήταν άχρηστα, λέγοντάς μου πως ήταν μεγάλος οπαδός μου και Ρεπουμπλικανός, θα μπορούσα να του είχα πει “πέσε στα γόνατά σου και ικέτευσε” και θα το είχε κάνει…».

Σημειώνεται, ότι το «μήλο της Έριδος» σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ δεν είναι στην πραγματικότητα το Twitter, αλλά η υποστήριξη που δείχνει ο Μασκ στο Ρον Ντε Σάντις, ο οποίος θεωρείται ο βασικός αντίπαλος του Τραμπ για την ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com