Kimi – «Τι Κοιτάς»

Νέο Τραγούδι & Music Video

by Times Newsroom
Η Kimi, η ταλαντούχα και τάχιστα ανερχόμενη δύναμη στο γυναικείο rap, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι και music video «Τι Κοιτάς», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Capital Music.

Μετά το «Nike Boyz», τη συνεργασία της με τον Thug Slime, η Kimi κυκλοφορεί ένα solo κομμάτι που έγραψε η ίδια και «μαγεύει» με το catchy flow και τους στίχους του. To music video σκηνοθέτησε ο Jim Georgantis.

Μόλις 22 ετών, η Kimi άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, με την rap και την hip hop μουσική να μονοπωλούν τα ακούσματά της. Εκτός από το performance, της αρέσει να γράφει και να δημιουργεί τραγούδια από το μηδέν. Το ταλέντο της την έκανε να ξεχωρίσει και να ενταχθεί στη no1 εταιρεία της ελληνικής rap/ trap σκηνής, την Capital Music.

Μέσα από τα τραγούδια της, η Kimi θέλει να κάνει established το γυναικείο rap στην Ελλάδα. Με το «Τι Κοιτάς», μας βάζει στον ξεχωριστό μουσικό της κόσμο και μας δείχνει ότι ήρθε…και θα μείνει!

Βρείτε το «Τι Κοιτάς» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3Pr3j0R
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3OlI137
Deezer: https://bit.ly/3Pt30ma

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com