Κιβωτός του Κόσμου: Αναλαμβάνει ο Κούγιας την υπεράσπιση του πατέρα Αντωνίου;

Η εξέλιξη που φέρεται ότι οδήγησε τον πατέρα Αντώνιο να ζητήσει από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή του

by Times Newsroom

Δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, εμφανίζεται ο πατέρας Αντώνιος, που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Η εν λόγω εξέλιξη αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τον ιδρυτή της ΜΚΟ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι δυσαρεστημένος με τους τρεις δικηγόρους που τον εκπροσωπούν.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η πλευρά του πατέρα Αντωνίου έχει κάνει μία πρώτη επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, ώστε ο γνωστός δικηγόρος να αναλάβει την εκπροσώπηση του για την υπόθεση της Κιβωτού.

Ο όρος που φέρεται να έθεσε ο Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να απάντησε ότι θα αναλάβει τον πατέρα Αντώνιο, μόνο με την προϋπόθεση ότι θα είναι ο μοναδικός συνήγορός του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσει τους συνηγόρους που ήδη έχει προσλάβει.

«Η μόνος μου εντελώς ή δεν αναλαμβάνω καθόλου», φέρεται να είπε ο δικηγόρος και πλέον αναμένεται η απάντηση  του πατέρα Αντωνίου.

Τι λέει ο πατήρ Αντώνιος για το κατηγορητήριο

Σημειώνεται πως ο πατέρας Αντώνιος, στην ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, είναι αντιμέτωπος και με ένα πλημμέλημα περί ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες αδυνάμων, το οποίο και θα διαχωριστεί, επειδή κινδυνεύουν να παραγραφούν τα αδικήματα τα οποία και συντελέστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το 2018.
Ο ίδιος, στο απολογητικό του υπόμνημα που αριθμεί 108 σελίδες αφήνει αιχμές για κατασκευασμένο κατηγορητήριο.

Όπως υποστηρίζει «οι καταγγελίες κατασκευάστηκαν ανεπιτρέπτως, διά “ανασύνθεσης”- “εμπλουτισμού” γεγονότων, με αποτέλεσμα τα διαλαμβανόμενα στα κατηγορητήρια να μην ταυτίζονται με τα διαλαμβανόμενα στις αντίστοιχες καταγγελίες».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com