Κολοσσαίο: 17χρονη τουρίστρια έγραψε πάνω στον τοίχο του μνημείου

Έναν ακόμη βανδαλισμό υπέστη το μνημείο του Κολοσσαίου στην Ρώμη, αυτή τη φορά από μια 17χρονη.

by Times Newsroom

Συγκεκριμένα, μια 17χρονη από την Ελβετία σκάλισε τα αρχικά της στον τοίχο του Κολοσσαίου την Παρασκευή, προκαλώντας μαζική κατακραυγή.

Η κοπέλα από την Ελβετία επισκέφθηκε τη Ρώμη με την οικογένειά της και πιάστηκε να χαράζει τα αρχικά του ονμόματός της στο δημοφιλές αξιοθέατο την Παρασκευή 14 Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Φέρεται να χάραξε ένα «Ν» σε ένα τοίχο του κτιρίου ηλικίας 1.937 ετών και βιντεοσκοπήθηκε από έναν Ιταλό ξεναγό, ο οποίος ειδοποίησε γρήγορα το προσωπικό ασφαλείας του μνημείου.

Ο ξεναγός είπε ότι ο κόσμος φώναζε στην κοπέλα και μόλις αυτή συνειδητοποίησε ότι είχε εξοργίσει τους άλλους, σήκωσε τους ώμους της και έφυγε με μια γκριμάτσα.

Ο ξεναγός οδηγούσε το γκρουπ του στο αξιοθέατο, όταν ένας από αυτούς υπέδειξε το κορίτσι. Την πλησίασε και τη ρώτησε στα αγγλικά αν ήθελε ένα χειροκρότημα για αυτό που είχε κάνει.

Ο ξεναγός κατέληξε να πλησιάσει τους γονείς της κοπέλας, λέγοντάς τους ότι αυτό που έκανε η κόρη τους ήταν παράνομο, αλλά εκείνοι φέρεται να τον απομάκρυναν με μια «χειρονομία ενόχλησης».

Έβγαλε μια φωτογραφία της οικογένειας και πλησίασε έναν από τους φρουρούς ασφαλείας, ο οποίος αργότερα κάλεσε την αστυνομία. Όταν ήρθαν, οι γονείς φέρεται να είπαν:«Είναι απλώς ένα μικρό κορίτσι, δεν έκανε τίποτα κακό».

Το κορίτσι και οι γονείς της οδηγήθηκαν στη συνέχεια στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Piazza Venezia της Ρώμης για ανάκριση, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η πράξη βανδαλισμού του κοριτσιού θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πρόστιμο έως και 15.000 ευρώ ή με φυλάκιση δύο έως πέντε ετών, αναφέρει η Daily Mail.

Αυτό συμβαίνει μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ένας άνδρας χαράζει να σκαλίζει το όνομα του ίδιου και της φίλης του στο αρχαίο μνημείο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com