Κομοτηνή: Επέμβαση της Αστυνομίας στο Δημοκρίτειο λόγω κατάληψης στη Νομική – 18 προσαγωγές

Σε εξέλιξη είναι επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή, με τις δυνάμεις να έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή 18 φοιτητών.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικές δυνάμεις ενημερώθηκαν πως η Νομική Σχολή τελεί υπό κατάληψη και πως, μάλιστα, η εξεταστική θα διεξάγονταν μέσω διαδικτύου.

Έτσι, διμοιρίες των ΥΜΕΤ προχώρησαν σε επέμβαση εντός του campus, προχωρώντας στην προσαγωγή 18 φοιτητών. Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση στο σημείο, με τους φοιτητές να διαμαρτύρονται ενάντια στην αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομάδα φοιτητών φέρεται να έστειλε επιστολή στο αρμόδιο υπουργείο, εκφράζοντας την ανησυχία τους για το μέλλον των σπουδών τους.

Η ανακοίνωση του Τμήματος Νομικής:

«Ανακοινώνεται ότι λόγω κατάληψης του κτηρίου της Νομικής Σχολής από φοιτητές, αναστέλλεται η εξεταστική περίοδος Φεβρουαρίου για το υπόλοιπό της. Θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τη μετάβαση σε καθεστώς εξετάσεων εξ αποστάσεως για τα υπολειπόμενα μαθήματα προς εξέταση.

Κομοτηνή 05.02.24

Ο Κοσμήτωρ της Νομικής Σχολής, Καθ. Μιχάλης Δ. Χρυσομάλλης»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com