ΚΘΒΕ – Παιδική Σκηνή: “Γκάρης, το μιούζικαλ” της Τασούλας Επτακοίλη 

Η Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος  θα παρουσιάσει την παράσταση Γκάρης, το μιούζικαλ, τη θεατρική περίοδο 2022-2023, στο Βασιλικό Θέατρο, από την  Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022. 

by Times Newsroom

Ο «Γκάρης» είναι ένα από τα τρία βιβλία για παιδιά που έχει γράψει η Τασούλα Επτακοίλη και θα παρουσιαστεί  σε μια ευφάνταστη θεατρική διασκευή του Βαγγέλη Κουφάκου, σε  σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη, πρωτότυπη μουσική του Δημήτρη Μαραμή και στίχους του Σωτήρη Τριβιζά. Η συγγραφέας, γνωστή τόσο με τη δημοσιογραφική της ιδιότητα (συντάκτρια στην εφ. «Η Καθημερινή») όσο και με τη λογοτεχνική της («Το άλλο μου ολόκληρο», «Η γυναίκα στο ασανσέρ», «Κέρμα στον αέρα», «Με βλέπεις;») αλλά και από την επιμέλεια και παρουσίαση της επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΡΤ2 «Πλάνα με ουρά», για τη φιλοζωία, θα μας μυήσει στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας, μέσα από τη ζωή του δικού της τετράποδου σούπερ ήρωα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ:

ΚΘΒΕ: “Γκάρης, το μιούζικαλ” της Τασούλας Επτακοίλη στην Παιδική Σκηνή

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com