Κύπρος: Εικόνες χάους στην Λεμεσό κατά τη διάρκεια πορείας για το μεταναστευτικό – Μολότοφ και ζημιές σε καταστήματα αλλοδαπών, 13 συλλήψεις

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε 13 άτομα για τα επεισόδια στη Λεμεσό, τα οποία τερματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες.

by Times Newsroom

Να μαζέψουν ότι μαζεύεται προσπαθούν οι ιδιοκτήτες υποστατικών που υπέστησαν ζημιές από τα επεισόδια που σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ στη Λεμεσό, μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής συνελήφθησαν συνολικά 13 πρόσωπα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του philenews ανάμεσά τους βρίσκεται και πρόσωπο που εμφανιζόταν ως διοργανωτής και οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης είχε συναντηθεί με αξιωματικούς της Αστυνομίας στη Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Τα επεισόδια καταδίκασε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης τονίζοντας πως «αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, η κατάσταση θα καταστεί ανεξέλεγκτη με επικίνδυνες και ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην κοινωνική συνοχή».

Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, συγκάλεσε εκτάκτως σύσκεψη στο Προεδρικό για τα επεισόδια στην οποία θα παραστούν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και όσοι είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη στη Λεμεσό εκ μέρους της Αστυνομίας, δηλαδή ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Πηγή: www.philenews.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com