Μαρία Σάκκαρη: Με το δεξί ξεκίνησε στο Νότιγχαμ κόντρα στην Οσόριο

Νίκησε εύκολα με 2-0 στο γρασίδι

by Times Newsroom

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Καμίλα Οσόριο σχετικά εύκολα και έκανε ιδανικό ποδαρικό στη σεζόν του γρασιδιού, στο Νότιγχαμ. Ήταν μια κλάση ανώτερη της Κολομβιανής Καμίλα Οσόριο και κέρδισε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 13 λεπτά) στον πρώτο γύρο του 250αριου τουρνουά στο Νότιγχαμ και στον δεύτερο γύρο θα παίξει με μία εκ των Μαρίνο (Νο109) και Σίλβα (Νο169).<

Η Σάκκαρη ήταν ανώτερη και με εξαίρεση τις επιστροφές της στα σερβίς της Κολομβιανής, δεν είχε πρόβλημα να την κερδίσει. Είχε 8 άσους, 78.1% κερδισμένους πόντους σε πρώτο σερβίς και 4/5 κερδισμένα break point στο ματς, το οποίο τελείωσε χωρίς απώλειες.

Εύκολα το 1-0 η Σάκκαρη

Η Σάκκαρη σέρβιρε πρώτη και μετά από ένα γρήγορο 40-0, βρέθηκε στο 40-40 από λάθη της. Ωστόσο έκανε το 1-0 χάρη σε ένα καλό σερβίς και έναν winner στην μικρή διαγώνιο.

Στο επόμενο game η Οσόριο προηγήθηκε με 40-0 από τρεις κακές επιστροφές της Σάκκαρη, αλλά η Ελληνίδα έκανε ανατροπή με πέντε σερί πόντους και έφτασε στο 2-0! Το 3-0 ήρθε με δύο άσους στο service game της Μαρίας που έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του πρώτου σετ.

Η Κολομβιανή αντέδρασε όμως και αφού κράτησε εύκολα το σερβίς της, μείωσε και σε 3-2 κάνοντας break μετά από δύο διπλά λάθη της Σάκκαρη και ένα αβίαστο στον τελευταίο πόντο του game. Αφού της πέρασαν τα νεύρα με τη διαιτητή (αδίκως διαμαρτυρήθηκε για τα σερβίς της τα οποία ήταν άουτ), έπαιξε καλύτερα και με εξαιρετικές επιστροφές (που δεν είχε καθόλου ως εκείνο το σημείο) έκανε το break και πήρε προβάδισμα 4-2. Το 5-2 ήρθε χάρη σε δύο καλά σερβίς της Μαρίας στο σημείο όπου ήταν πίσω με 15-30.

Η Οσόριο βρέθηκε να σερβίρει για να μείνει στο σετ ωστόσο έκανε δύο διπλά λάθη και ένα αβίαστο για να τελειώσει το σετ με 6-2 υπέρ της Ελληνίδας τενίστριας σε 33 λεπτά.

Ένα break έκανε τη διαφορά για τη Σάκκαρη

Με άσο έκανε το 1-0 η Μαρία στο δεύτερο σετ. Αβίαστα λάθη της Σάκκαρη έφεραν love service game και το 1-1 για την Οσόριο, ωστόσο το 2-1 ήρθε για το Νο5 του κόσμου με το εξαιρετικό της σερβίς.

Χαμένες επιστροφές της Μαρίας έφεραν το 2-2 εύκολα για την Κολομβιανή, ωστόσο με τον ίδιο τρόπο η Σάκκαρη κράτησε το δικό της σερβίς και προηγήθηκε 3-2.

Σε εκείνο το σημείο ήρθε και το break. Η Οσόριο είδε την Σάκκαρη να βγάζει winners και σε συνδυασμό με τα δικά της λάθη ήρθε το 4-2 για την Ελληνίδα. Η Οσόριο από ένα οριακά χαμένο χτύπημα της Μαρίας (διαμαρτυρήθηκε πάλι για την απόφαση της διαιτητή), βρέθηκε με break point, το οποίο έσβησε με λόμπα η Σάκκαρη και στη συνέχεια έφτασε στο 5-2.

Η Οσόριο κράτησε το σερβίς της και μείωσε σε 5-3, αλλά το Νο5 του κόσμου και Νο1 στο ταμπλό, στο δικό της σερβίς τελείωσε την πρόκριση.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com