Με τον Γιώργο Λάνθιμο συνομίλησε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο ΣΕΦ – Δείτε φωτογραφίες

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η πρέσβειρα χαιρέτισε τον κόσμο και φωτογραφήθηκε στις εξέδρες των επισήμων

by Times Newsroom

Η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, βρέθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις της Euroleague.

Η ίδια εθεάθη να συνομιλεί κάποια στιγμή με τον διεθνούς φήμης Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο, γνωστό φίλαθλο του Ολυμπιακού και του μπάσκετ.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, η πρέσβειρα χαιρέτισε τον κόσμο και φωτογραφήθηκε στις εξέδρες των επισήμων. Αργότερα, παρακολούθησε τον αγώνα, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή