Μελόνι: «Δεν θα κάνω υπόγειες συμφωνίες με την Αριστερά, ούτε στην Ιταλία και ούτε στην Ευρώπη»

«Δεν θα κάνω υπόγειες συμφωνίες με την Αριστερά, ούτε στην Ιταλία και ούτε στην Ευρώπη, σε αυτό θεωρώ ότι είμαι αρκετά συνεπής», δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, κατά την παρέμβασή της στην βουλή της Ρώμης, ενόψει της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής που αρχίζει αύριο στις Βρυξέλλες.

by Times Newsroom

«Το Σύμφωνο Σταθερότητας δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί υπόγεια συμφωνία, είναι ένα από τα τόσα ντοσιέ που φθάνουν στην Ευρώπη. Οι είκοσι επτά χώρες μέλη συζητούν και, στο τέλος, βρίσκουν μια κάποια λύση», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.

Η Μελόνι, παράλληλα, υπογράμμισε ότι «το νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που θα συγκροτηθεί σε σώμα στα μέσα Ιουλίου είναι αποτέλεσμα των υποδείξεων που προέκυψαν από τις κάλπες». Σύμφωνα με την επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης «πρόκειται έναν πολύ σημαντικό σταθμό στην ιστορία της Ευρώπης και πρέπει να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα». «Τους τελευταίους μήνες, όλοι υποστήριξαν την ανάγκη να αλλάξουν οι πολιτικές της ΕΕ, κανείς δεν είπε ότι θα ήταν αρκετή η διατήρηση του status quo», ολοκλήρωσε η Τζόρτζια Μελόνι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com