Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο, «μίλα ρε τέρας, που είναι ο Μπάμπης;» φώναζε η μητέρα του 31χρονου

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του 51χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

by Times Newsroom

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας ζήτησε την κράτησή του και εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του. Υπενθυμίζεται ότι για αρκετές ώρες ο 51χρονος δεν λύγισε και υποστήριξε όσα υποστηρίζει όλες αυτές τις ημέρες, ότι δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Μεσολόγγι: «Μίλα ρε τέρας, πού είναι ο Μπάμπης»

Έξω από το κτήριο της Ασφάλειας Μεσολογγίου έχουν συγκεντρωθεί η μητέρα, οι αδελφές αλλά και συγγενείς του 31χρονου φωνάζοντας «που είναι ο Μπάμπης».

Με δάκρυα στα μάτια η οικογένεια του Μπάμπη ζητά να αποδοθούν τυχόν ευθύνες και να πάρουν απαντήσεις για τον δικό τους άνθρωπο που αγνοείται εδώ και δύο εβδομάδες, με την μητέρα του να ξεσπά «μίλα ρε τέρας, πού είναι το παιδί μου».

Τα 5 πρόσωπα – «κλειδιά»

Στο μεταξύ, τα πρόσωπα – «κλειδιά» μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι πέντε. Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Και οι πέντε έχουν δεχθεί ερωτήσεις για την εξαφάνιση του 31χρονου, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Κοντά στη λύση του γρίφου οι Αρχές 

Ενδιαφέρον επίσης προκύπτει και από την εμπλοκή ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης. Υπάρχει στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ φαίνεται να έχει ανταλλάξει και κάποια μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.

Εκτιμούν οι αρχές ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίλυση του συγκεκριμένου μυστηρίου. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον 31χρονο, ο οποίος αναζητείται από τις 4 του μήνα.

Μεσολόγγι: «Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας»

«Φαίνεται να επικοινωνούν και πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, φαίνεται ότι έχουν σβηστεί κάποια στοιχεία», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Η αστυνομία πήρε το τηλέφωνο αυτού του ανθρώπου, το έχει δώσει στη ΔΕΕ (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών) να δούμε τι θα βγει και από εκεί, τι λέγανε καταρχήν και γιατί προσπάθησαν να αποκρύψουν κάποια στοιχεία. Να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του και αν εμπλέκεται κάπου. Ίσως αυτός ο άνθρωπος να γνωρίζει κάτι. Αν θέλετε την άποψή μου, το πού είναι ο Μπάμπης, το γνωρίζει σίγουρα ένα άτομο μόνο. Μπορεί το πτώμα να βρίσκεται κάτω από τη μύτη της αστυνομίας, δηλαδή να έχουν περάσει από το σημείο πολλές φορές ή κοντά εκεί στο σημείο που βρίσκεται, οι αστυνομικοί. Είναι δύσκολο αυτήν την περιοχή να την ψάξεις, να βρεις κάτι αν κάποιος το έχει αποκρύψει με επιμελή τρόπο, είτε μέσα στο νερό είτε στο χώμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο»

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη:

«Αν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο σε μια εγκληματική ενέργεια και στην απόκρυψη ενός πτώματος, τότε πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο. Αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο, λογικά κάτι θα τον έδενε με την υπόθεση».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Πιστεύω ότι είναι επαρκή τα στοιχεία σε περίπτωση που τον πάρουν ανωμοτί κατάθεση και στείλουν τη δικογραφία στον εισαγγελέα μαζί με τον ίδιο πρωινές ώρες, ο εισαγγελέας να ασκήσει ποινική δίωξη και κατόπιν η υπόθεση να πάει στον ανακριτή ο οποίος θα αποφασίσει για ένταλμα σύλληψης ή όχι. (…) Τα στοιχεία είναι επαρκή».

Μεσολόγγι: Όσα είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com