Μεξικό: Μέλη συμμορίας άρπαξαν και σκότωσαν έξι γυναίκες – Στη συνέχεια έκαψαν τα πτώματά τους

Σύμφωνα με τις αρχές έχουν συλληφθεί πολλοί ύποπτοι

by Times Newsroom

Μέλη μια συμμορίας απήγαγαν και σκότωσαν έξι γυναίκες στην πολιτεία Γκουαναχουάτο του κεντρικού Μεξικού αυτόν τον μήνα και στη συνέχεια έκαψαν τα πτώματά τους. Μέχρι στιγμής έχουν αναγνωριστεί μόνο τα πέντε από τα θύματα, ανακοίνωσαν οι πολιτειακές εισαγγελικές αρχές.

Οι γυναίκες εξαφανίστηκαν στις 7 Μαρτίου από την πόλη Σελάγια, μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια μαστίζεται από τη βία των συμμοριών.

Ο γενικός εισαγγελέας Κάρλος Σαμαρίπα είπε ότι τα μέλη μιας συμμορίας άρπαξαν τις γυναίκες και τις σκότωσαν στην κοντινή πόλη Χουβεντίνο Ρόσας, στα βορειοδυτικά της Σελάγια. «Εκείνοι μετέφεραν τις έξι νεαρές γυναίκες στο Χουβεντίνο Ρόσας, σε ένα μέρος όπου αργότερα τις σκότωσαν», είπε ο Σαμαρίπα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Έχουν συλληφθεί «πολλοί ύποπτοι», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τον ακριβή αριθμό τους.

Ομάδες ειδικών εργάζονται ακόμη στο σημείο όπου βρέθηκαν τα πτώματα, τα οποία ήταν σχεδόν αποτεφρωμένα. Από τα λείψανα που εντοπίστηκαν εξακριβώθηκαν οι ταυτότητες των πέντε γυναικών.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή