Μεξικό: Όλοι πάγωσαν όταν η αρκούδα ανέβηκε στο τραπέζι και άρχισε να τρώει το φαγητό τους

Τα πλάνα δείχνουν το ζώο να καταβροχθίζει enchiladas και tacos λίγα εκατοστά μακριά από αρκετούς ανθρώπους που κάθονται παγωμένοι στη θέση τους.

by Times Newsroom

Ένα πικνίκ διακόπηκε όταν μια πεινασμένη μαύρη αρκούδα πλησίασε μια παρέα, ανέβηκε στο τραπέζι τους και έφαγε το φαγητό τους στο οικολογικό πάρκο Chipinque του Μεξικού στην πολιτεία Nuevo León. Τα πλάνα δείχνουν το ζώο να καταβροχθίζει enchiladas και tacos λίγα εκατοστά μακριά από αρκετούς ανθρώπους που κάθονται παγωμένοι στη θέση τους.

Κάποια στιγμή η αρκούδα φέρνει το κεφάλι της σε απόσταση αναπνοής από μια γυναίκα που καλύπτει το πρόσωπο ενός παιδιού. Αφού τρώει, κινείται κατά μήκος του τραπεζιού του πικνίκ πριν πηδήξει κάτω.

Το εντυπωσιακό βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Η ιστοσελίδα του πάρκου προειδοποιεί τους επισκέπτες ότι οι συναντήσεις με μαύρες αρκούδες έχουν αυξηθεί στη μητροπολιτική περιοχή του Μοντερέι και έχουν παρατηρηθεί να περιφέρονται σε πάρκα, γειτονιές και δρόμους κοντά στα βουνά αυξάνοντας τον κίνδυνο για τους ανθρώπους και τις αρκούδες, σύμφωνα με το BBC.

Το πάρκο έχει επίσης στο διαδίκτυο έναν κατάλογο με συστάσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνει κάποιος σε περίπτωση που συναντήσει ένα από τα ζώα. Μία από αυτές είναι ότι οι επισκέπτες «δεν πρέπει ποτέ να προσπαθούν να φωτογραφίσουν αρκούδα από κοντά».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com