Μια ξεχωριστή διαδραστική συναυλία με την Underground Youth Orchestra και τον μαέστρο Κώστα Ηλιάδη

Παραμύθια και αληθινές ιστορίες στο μουσικό ραντεβού της Κυριακής 21 Απριλίου

by Times Newsroom

Τι είναι oρχήστρα; Πόσα και ποια είδη ορχήστρας υπάρχουν; Από ποια όργανα αποτελείται μια ορχήστρα; Γιατί σηκώνει τα χέρια του ο μαέστρος; Και γιατί τον κοιτάζουν οι μουσικοί;

Κάθε μουσικό όργανο είναι ένας μικρός λαβύρινθος τεχνικής και γνώσης, που εξάπτει την περιέργεια μικρών και μεγάλων και μας προσκαλεί να τον ανακαλύψουμε μέσα από μια ξεχωριστή διαδραστική συναυλία.

Παραμύθια και αληθινές ιστορίες στο μουσικό ραντεβού της Κυριακής 21 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, με την Underground Youth Orchestra (UYO), ή αλλιώς την ορχήστρα των νέων ανθρώπων, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου, ιδρυτή και καλλιτεχνικού διευθυντή της, Κώστα Ηλιάδη, που είναι και η ψυχή του συνόλου. Σημείο συνάντησης ‒πού αλλού;‒ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Στο τελευταίο αυτό μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ανακαλύπτοντας τα μουσικά όργανα» για οικογένειες με παιδιά από έξι ετών, η «συνάντηση» με τους σημαντικότερους συνθέτες είναι μια μοναδική ευκαιρία για να πλησιάσουμε, να αγγίξουμε, να γνωρίσουμε τα μουσικά όργανα και να χειροκροτήσουμε τους μουσικούς που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών είναι προσβάσιμο σε παιδιά με οπτική ή νευροαναπτυξιακή αναπηρία στο πλαίσιο διεύρυνσης της συμπεριληπτικότητας των εκπαιδευτικών δράσεων του Μεγάρου.

Τιμές εισιτηρίων

8 € (παιδιά) 12 € (ενήλικες)

Δήλωση συμμετοχής με τηλεφωνική κράτηση στο 210 7282333 ή ηλεκτρονικά

Πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com