Μιχάλης Χατζηγιάννης: Οι πρώτες του δηλώσεις ως υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου – Εμφανίστηκε με γύψο στο χέρι

Στο Προεδρικό Μέγαρο, έφθασε το πρωί της Τετάρτης, 1η Μαρτίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του ως Υφυπουργός Πολιτισμού.

by Times Newsroom

Ο Κύπριος καλλιτέχνης, με πολύ καλή ψυχολογία παρά το χτύπημά του είναι έτοιμος να ανάβει με εντιμότητα και δημιουργικότητα το Χαρτοφυλάκιό του. Σε όλους έκανε εντύπωση ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε με χτυπημένο το χέρι του, έχοντας επίδεσμο και γύψο, με τον ίδιο να δηλώνει ότι χτύπησε στο Βερολίνο.

Πριν από λίγη ώρα παρέλαβε και το χαρτοφυλάκιο με τον ίδιο να μοιράζεται δημόσια τα πρώτα τα του λόγια με ιδιαίτερη μνεία στον προκάτοχό του αλλά και και στην τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, που έγινε επίσημα νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, μίλησε για την απόφασή του να δεχθεί την πρόταση του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να περιλαμβάνεται επίσημα στη λίστα του υπουργικού συμβουλίου.

«Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, στις πρώτες δηλώσεις του.

Να σημειωθεί πως  είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία καλλιτέχνης αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Σε κάθε περίπτωση, η είδηση έχει προκαλέσει αίσθηση με πολλούς χρήστες του ίντερνετ να έχουν επαναφέρει μια παλαιότερη συνέντευξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη στον Τάσο Τρύφωνος, το 2017, όπου υποστήριζε πως δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Σου έχουν προτείνει να κατέβεις στην πολιτική; Θα το έκανες;», ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή.

«Όχι δεν μου έχουν προτείνει και δεν θα το έκανα και ποτέ. Εγώ δεν είμαι πολιτικοποιημένος άνθρωπος. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Είμαι πολιτικοποιημένος σε βαθμό που αφορά τα κοινά, αυτά που επηρεάζουν τη μεγαλύτερη μάζα, την κοινωνία», απάντησε τότε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com