Μιρέλα Πάχου – Αδάμ Τσαρούχης «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα μαζί σου»

by Times Newsroom

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, γεμάτη χαρά, όμορφη διάθεση και ευτυχισμένες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε Τα πρώτα Χριστούγεννα που μοιραζόμαστε με κάποιο πολύ αγαπημένο μας πρόσωπο, είτε είναι η νέα μας σχέση, είτε το παιδί μας που ήρθε πρόσφατα στον κόσμο, μένουν σίγουρα χαραγμένα στην μνήμη μας.

Αυτό είναι και το συναίσθημα που βγαίνει ακούγοντας το εξαιρετικά όμορφο ντουέτο από την Μιρέλα Πάχου και τον Αδάμ Τσαρούχη. Οι δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και το αποτέλεσμα είναι άκρως.. εορταστικό!

«Τα πρώτα μου Χριστούγεννα μαζί σου» είναι το τραγούδι που ακούμε δυνατά σε καθημερινή βάση κι ερχόμαστε ολοένα και πιο κοντά στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Μόλις κυκλοφόρησε το music video για το τραγούδι, σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Βαγγέλη Μεϊμέτη.

Το τραγούδι «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα μαζί σου» κυκλοφορεί ψηφιακά  από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακούστε το τραγούδι στο YouTube: 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή