Μητσοτάκης για Αυγενάκη: Μη ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές, τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων είχε το πρωί της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

by Times Newsroom

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ειδική αναφορά και στο περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Όπως εξήγησε, τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές. Τόνισε επίσης ότι αυτές οι συμπεριφορές όσων κατέχουν εξουσία προβάλουν την εικόνα ότι οι πολιτικοί είναι διαφορετικής συνομοταξίας και με αυτόν τον τρόπο τραυματίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους πολιτικούς.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τους νέους διορισμούς στην Παιδεία κάνοντας λόγο για μια σημαντική μεταρρύθμιση που βοηθάει στο ανθρώπινο δυναμικό. Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης, και υπογράμμισε τις νέες επενδύσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Προσφάτως, όπως είπε, επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο στο Ρέντη και είδε από κοντά τα πρώτα ηλεκτρικά λεωφορεία που θα δοθούν σε κυκλοφορία.

Απο την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, είπε ότι η εμπιστοσύνη και το αίσθημα της ασφαλείας είναι θεμέλιο για τους πολίτες. Μιλώντας για την ακρίβεια, εξήγησε ότι πρέπει να καταπολεμηθεί ενώ η πρόσβαση στην δημόσια Υγεία, Παιδεία και τα ΜΜΜ είναι πολύ σημαντική για τους πολίτες. Η κ. Σακελλαρόπουλου, αναφέρθηκε και στο μεγάλο πρόβλημα της στέγασης που αντιμετωπίζουν πολλοί εκπαιδευτικοί όταν διορίζονται μακριά από την οικία τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Θράκη, σημειώνοντας ότι πρέπει να χαράζονται πολιτικές ανάλογα με τις ανάγκες και τόνισε ότι οι νέοι μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com