Mr. Clarinet / Echo Canyon @ ΚΕΤ

by Times Newsroom

Ανάμεσα στο ambient και το destructive dub, ο Mr. Clarinet και ο Echo Canyon παρουσιάζουν δύο acts ηλεκτρονικού ήχου που συνδυάζονται για να αφηγηθούν μια ιστορία τρέλας, επιθυμίας για ελεύθερη ζωή και καθαρής, αποδομημένης, πρωταρχικής χαράς.

Μέσα από τη συμμετοχή του σε διάφορα πρότζεκτ και παραδίδοντας πολυάριθμες κυκλοφορίες ως σόλο ή σε συγκρότημα, ο Mr. Clarinet αντιμετωπίζει το απρόβλεπτο και προσδιορίζει μέσα από τον ήχο ό,τι δεν μπορεί να ειπωθεί γλωσσικά. Πειραματιστής και party-animal, συνδυάζει τη δύναμη του ρυθμού με glitched, οργισμένο εκνευρισμό και χωρίς κανέναν περιορισμό.

www.mrclarinet.bandcamp.com

Το Echo Canyon είναι το project του sound artist, παραγωγού και sound designer Δημήτρη Πατσαρού: αφηρημένες χορευτικές δομές, πολυρυθμικά ξόρκια, ηχογραφήσεις πεδίου και ηχοτοπία θορύβου πάνω σε μια διαλυόμενη και αβέβαιη πίστα. O Δημήτρης Πατσαρός είναι επίσης μέλος των Kooba Tercu.

www.echocanyon.bandcamp.com

www.soundcloud.com/echocanyon


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Τοποθεσία: Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α, Κυψέλη, Αθήνα
  • Ημερομηνία: Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024
  • Ώρα: 21:00
  • Τιμή εισιτηρίου: 8
  • Πληροφορίες/Κρατήσεις:  213 00 40 496 | 69 45 34 84 45 [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com