Νεαρός ηθοποιός του Netflix βασανίστηκε δεμένος μέχρι θανάτου – Τον έκοψαν με ματσέτα

Συνελήφθη ένας ύποπτος

by Times Newsroom

Με τραγικό τρόπο δολοφονήθηκε ένας νεαρός ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από παραγωγές του Netflix και του Apple TV+, γιατί βασανίστηκε μέχρι θανάτου με ματσέτα, ενώ εντοπίστηκε δεμένες χειροπόδαρα.

Η Daily Mail αναφέρει ότι πρόκειται για τον 23χρονο Kevin Andrés Muñoz Tovar που δολοφονήθηκε στην πόλη Tuluá στην καρδιά της Valle del Cauca στην Κολομβία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνελήφθη ένας 19χρονος, ωστόσο οι αρχές θεωρούν ότι οι δολοφόνοι είναι περισσότεροι.

«Το αστυνομικό τμήμα της Valle αναφέρει ότι χάρη στις έγκαιρες πληροφορίες που έδωσαν οι πολίτες, επιτεύχθηκε η σύλληψη ενός 19χρονου, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην ανθρωποκτονία του Kevin Andres Munoz Tovar, γνωστού ηθοποιού από κολομβιανή ταινία», δήλωσε ο Nicolás Suárez, επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Επίσης, ανέφερε ότι «τα άτομα που προκάλεσαν τους τραυματισμούς στη συνέχεια διέφυγαν από τη σκηνή, αλλά χάρη σε πληροφορίες από την κοινότητα, ένας από αυτούς συνελήφθη».

Σημειώνεται, ότι ο 23χρονος Kevin Andrés Muñoz Tovar πρωταγωνίστησε το 2020 στην ταινία του Netflix «Lavaperros», μια μαύρη κωμωδία για έναν αποτυχημένο βασιλιά των ναρκωτικών.

Επιπλέον, το 2022 συμμετείχε στο θρίλερ «Echo 3» του Apple TV+,, ενώ εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Turbia» που προβάλλεται στην Κολομβία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com