Νεκρός σε τροχαίο ο ράπερ OhTrapstar

Είχε γίνει γνωστός για το κομμάτι του «Choppa» το 2017

by Times Newsroom

Την τελευταία του πνοή σε τροχαίο άφησε ο ράπερ Ernesto Enrique Carralero, ο οποίος είχε γίνει γνωστός με το όνομα OhTrapstar. Ο Carralero ήταν ένας ανερχόμενος ράπερ που είχε περισσότερους από 114.000 followers στο Instagram και είχε γίνει περισσότερο γνωστός για το κομμάτι του «Choppa» το 2017, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο 23χρονος ράπερ από την Φλόριντα ήταν ο ένας από τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Μαϊάμι το πρωί της Τετάρτης (26/5), όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κατοικία στην περιοχή. Στη συνέχεια αναποδογύρισε και τυλίχθηκε στις φλόγες. Τα αίτια του τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα και διερευνώνται.

«Αυτό που με ξύπνησε είναι ο τοίχος που έπεσε πάνω μου ενώ κοιμόμουν. Μόλις ξύπνησα μετά είδα τη φωτιά», είπε στο NBC Miami ο Jackner Surlin, ο οποίος μένει στο σπίτι. Η αστυνομία ταυτοποίησε τα τρία θύματα ως τον Bayle Pricilla Bucceri, 23 ετών, τον Candido Miguel Barroso-Nodarse, 22 ετών και τον Ernesto Enrique Carralero, 23 ετών, σύμφωνα με το People.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή