Νέο βιβλίο αποκαλύπτει τα μυστικά της Αλίνα Καμπάεβα – Οι θεωρίες για τον μυστικό γάμο με τον Πούτιν και τα παιδα

Η «τσαρίνα χωρίς στέμμα» κερδίζει 10 εκατ. δολάρια ετησίως

by Times Newsroom

«Alina, l’ amour secret de Poutine» (Αλίνα, ο μυστικός έρωτας του Πούτιν) είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου που κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία από τις εκδόσεις Arthaud και έχει ως στόχο να ρίξει φως στην γεμάτη μυστήριο ζωή της ερωμένης του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα. Συγγραφέας η αθλητικογράφος της γαλλικής εφημερίδας L’ Equipe Σελίν Νονί, η οποία μετά από έρευνα ετών αποκαλύπτει τα μυστικά της μυστηριώδους γυναίκας από τη Ρωσία, της «τσαρίνας χωρίς στέμμα», όπως αποκαλεί το γαλλικό περιοδικό Le Point την 40χρονη Χρυσή Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η 40χρονη Αλίνα Καμπάεβα, γεννήθηκε στο Ουζμπεκιστάν από Τάταρο πατέρα και Ρωσίδα μητέρα. Από την ηλικία των τριών ετών, η Αλίνα ήρθε σε επαφή με την ρυθμική γυμναστική, ενώ στην εφηβεία της μετακόμισε με τη μητέρα της στην Ρωσία. Ήταν ένα σπάνιο ταλέντο της ρυθμικής γυμναστικής και κατείχε το τίτλο της «πιο ευλύγιστης γυναίκα της Ρωσίας». Η χρυσή Ολυμπιονίκης ήταν μία ικανή αθλήτρια η οποία συνδύαζε το ταλέντο με το κάλλος.

Μετά την αποχώρησή της από την ενεργό δράση, το 2005, εργαστηκε σε διάφορες δουλειές. Είχε μία σύντομη καριέρα στο τραγούδι, εργάστηκε για λίγο ως μοντέλο, μέχρι που το 2008, τη χρονιά που η Καμπάεβα εκλέχτηκε βουλευτής με το κόμμα του Πούτιν, οι φήμες περί κρυφής της ερωτικής σχέσης τους άρχισαν να «φουντώνουν». Όταν ο Πούτιν πήρε τελικά διαζύγιο από τη σύζυγό του Λουντμίλα μητέρα των δύο (γνωστών) παιδιών του, τότε όλοι ήταν σχεσόν σίγουρη για την σχέση τους. Αυτό που πυροδότησε τις φήμες ήταν δύο εμφανίσεις της Καμπάεβα με δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα, με τα tabloids να βγάζουν το ένα πρωτοσέλιδο μετά το άλλο.

Ο Ρώσος πρόεδρος και η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής έχουν παντρευτεί;

Η συγγραφέας στο βιβλίο της αναφέρει πως δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία αν και το τελευταία πέντε με δέκα χρόνια η Καμπάεβα έχει εμφανιστεί να φορά βέρα, που όμως κάποιες φορές τη βγάζει. Ωστόσο, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο η Χρυσή Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε δημόσια με τη βέρα της. Κάτι που κάνει πολλούς να υποψιάζονται πως το ζευγάρι έχει συνάψει μυστικό γάμο. Κάτι, που επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Καμπάεβα έχει αποκτήσει παιδιά με τον Πούτιν;

Κατά καιρούς τα διεθνή μέσα έχουν γράψει για το θέμα χωρίς όμως να έχουν ασφαλείς πληροφορίες. Μετά από έρευνα η συγγραφέας του νέου βιβλίου αναφέρει πως είναι βέβαιο ότι η Καμπάεβα είχε τρεις εγκυμοσύνες μέχρι σήμερα από την ημέρα που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο των παιδιών που ήρθαν στον κόσμο, στην τελευταία εγκυμοσύνη η Καμπάεβα απέκτησε δίδυμα τέκνα. Η ίδια η Αλίνα Καμπάεβα δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τον αριθμό των τέκνων της, έτσι, αν και επικρατεί σύγχυση σχετικά με το πόσα παιδιά έχει αποκτήσει το μυστικό ζευγάρι, η συγγραφέας επικαλούμενη τις πηγές της τονίζει πως η Καμπάεβα και ο Πούτιν έχουν, τουλάχιστον, ένα άρρεν τέκνο, γεγονός που κάνει τη διαφορά, αφού ο Ρώσος πρόεδρος με την τέως σύζυγό του είχαν αποκτήσει δύο κόρες. «Η Αλίνα δίνοντας ένα γιο στον Πούτιν εδραίωσε τη θέση της», λέει η συγγραφέας στη συνέντευξή της στο Le Point.

Ο μυστηριώδης θάνατος της Ρωσίδας γυναικολόγου στην Ελβετία

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το πώς πέθανε ξαφνικά στην Ελβετία η ρωσικής καταγωγής Ελβετίδα γυναικολόγος Ναταλία Τιμπό Κοντρατίεβα. Η 63χρονη γυναικολόγος ήταν επικεφαλής της ιατρικής ομάδας στον τοκετό της Καμπάεβα σε ελβετική κλινική το 2015. Τέσσερα χρόνια αργότερα βρέθηκε νεκρή στην Ελβετία χωρίς να ανακοινωθεί επίσημα η αιτία του θανάτου της.

Μισθός πολλών εκατομμυρίων για την ερωμένη του Ρώσου Προέδρου

Το βιβλίο αποκαλύπτει πως η Αλίνα Καμπάεβα είναι υψηλόμισθη ως επικεφαλής του μεγάλου ρωσικού μιντιακού ομίλου NMG και κερδίζει 10 εκατ. δολάρια ετησίως. Επίσης, σύμφωνα με αποκαλύψεις του βιβλίου, η Καμπάεβα είναι ιδιοκτήτρια πολλών ακινήτων, όπως διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες και μια τεράστια έπαυλη στο Σότσι με γκαλερί έργων τέχνης και πισίνα. Όμως, όλα αυτά τα ακίνητα δεν είναι στο όνομα της ίδιας της Καμπάεβα αλλά στενών συγγενών της μεταξύ των οποίων η μητέρα της, η αδελφή της και η γιαγιά της. Στο όνομα της τελευταίας είναι η πολυτελής έπαυλη στο Σότσι.

«Έχει γίνει ξεκάθαρα η φωνή της εξουσίας», λέει στο Le Point η συγγραφέας του βιβλίου για την Καμπάεβα και τονίζει πως η «τσαρίνα χωρίς στέμμα» δεν πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις αλλά από την θέση ισχύος που κατεχει στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης κατευθύνει την προπαγάνδα του Κρεμλίνου.

Πληροφορίες από leparisien και lepoint.

www.newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com