Ντάνι ντε Βίτο για την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ: «Ανώτατο Δικαστήριο του κ…» – Οργή στο Χόλιγουντ για την απόφαση

Οργή για την απόφαση που πηγαίνουν τις ΗΠΑ 50 χρόνια πίσω

by Times Newsroom

Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την απαγόρευση των αμβλώσεων, εκτός από την οργή του Τζο Μπάιντεν και εκατομμυρίων Αμερικανών, προκάλεσε αντιδράσεις και στο Χόλιγκουντ. Ενδεικτικό είναι το μήνυμα του ηθοποιού Ντάνι ντε Βίτο, ο οποίος έγραψε στο twitter «Ανώτατο Δικαστήριο του κ…».

Η λακωνική ανάρτηση του Ντάνι ντε Βίτο

Από την πλευρά της η Τέιλορ Σουίφτ δημοσίευσε στο twitter τη δήλωση της Μισέλ Ομπάμα. «Είμαι απολύτως τρομοκρατημένη που είμαστε εδώ – που μετά από τόσες δεκαετίες ανθρώπων που αγωνίστηκαν για τα δικαιώματα των γυναικών στο σώμα τους, η σημερινή απόφαση μας απογύμνωσε από αυτό».

Ο Μαρκ Ράφαλο, ο γνωστός «Χαλκ» έκανε και εκείνος ανάρτηση στο twitter μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που φέρνει 50 χρόνια πίσω τις ΗΠΑ, αναφέροντας: «Αυτό το έθνος ιδρύθηκε με τη διάκριση μεταξύ εκκλησίας και κράτους. Το Ανώτατο Δικαστήριο έχει πλέον καταστεί παράνομο με την καταστροφή αυτής της διάκρισης και μετατράπηκε σε πολιτικό όργανο της θρησκευτικής δεξιάς. Θα πρέπει να αγωνιστούμε για τις ιδρυτικές αρχές του έθνους μας».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com